(VIDEO) JECAJI SE PROLOMILI IMANJEM! Anja u gorkim suzama zbog očeve čestitke, Cvele pokušavao na sve načine da je UTEŠI!

Autor:

Zadruga

19.12.2020

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da se iskontroliše!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele

Sandra Rešić pokušala je da smiri Anju Todorović koja je grcala u suzama zajedno sa svojim dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom, budući da je dobila čestitku od oca koji joj je poručio da se skloni od njega. Ona nije mogla da dođe sebi, a Cvele je pokušao da obuzda njene suze.

- Ako se posvađate, ovo je glupo, ti znaš sve njegove mane i on tvoje, sada nema raskide, ti si ovo znala, da se razumemo! Znala si kakvo mišljenje imaju o njemu, ali ste ostali zajedno! Ostanite zajedno, možda on pokaže tvom tati da je sve super. Drži se biće sve okej! - tešila ju je Sandra Rešić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele

- Danas nije dan za plakanje, danas je dan da se veseliš, ne može pet minuta, 'ajde sa mnom. Nemoj da plačeš molim te! - rekao je Cvele u suzama.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading