(FOTO) DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Nasrnuo na OVU UČESNICU: Policija hitno intervenisala i odvela ga iz rijalitija!

Autor:

Zadruga

07.12.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Žarko Stojanović svoju rijaliti karijeru započeo je u jednom francuskom tv ostvarenju u kojem je učestvovao sa bratom blizancem Željkom, a domaća javnost ga je upoznala tek 2013. godine kao jednog od takmičara rijaliti šou programa "Veliki Brat VIP". 

Žarko je tokom 43 dana provedena u izolovanoj kući pokrivenoj kamerama uspeo da osvoji naklonost i simpatije gledalaca iz celog regiona i da odnese pobedu.

 

 

 

Iako o samom rijalitiju nije imao najbolje mišljenje, u septembru 2017. godine postao je jedan od učesnika šou programa "Zadruga". Boravak u zatvorenom prostoru mu je teško pao, tražio je da izađe napolje, a onda je pred kamerama ređao skandal za skandalom. U jednom trenutku njegov sukob sa cimerkom, pevačicom Saškom Karan je eskalirao i gledaoci su bili šokirani scenom koja se odvijala.

 

 

Žarko je došao na ideju da u jednu posudu naspe balegu iz štale, a zatim je njom polio Sašku od glave do pete. Potom je ona sačekala pogodan momenat u kom je sakupila svu njegovu odeću i bacila je u jezero. Ovo je izazvao fizički obračun između njih dvoje, Stojanović je dobio nekoliko udaraca, da bi potom polomio sve što mu se našlo pri ruci. Pretili su jedno drugom, a sukob se prekinuo kad je policija ušla u rijaliti i odvela Stojanovića.

Nakon svega što se desilo Žarko se povukao iz domaćih medija. Počeo je da radi na jednom projektu sa kolegama sa fakulteta, te upisao pejzažnu arhitekturu u Parizu, a na društvenim mrežama neretko deli fotografije biljaka koje uzgaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading