Janjušu NEĆE BITI DOBRO! Majina drugarica otkrila da planira da mu ZAGORČA ŽIVOT, poslaće OVO u Zadrugu!?

Autor:

Zadruga

12.11.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: www.youtobe.com/Zadruga Offical
Marko Janjušević

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš vode pravi hladni rat preko Prcka, Majine igračke. Podsetimo, Maja je u "Zadruzi 3" dobila plišanog jednoroga Prcka, koga je Ermina Pašović uništila. Potom je Maji stigao novi Prcko. Maja je imala i drugu igračku, Žaklinu, a ona i Janjuš su po ovim igračkama dobili nadimak od Drveta mudrosti, kada nisu imali dovoljno novca da vrate pozajmicu.

Janjuš ovih dana muči muku sa igračkom, a zapretio je i da će da je uništi, ukoliko Maja bude nastavila da ga namešta ispred njega da ga posmatra.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Maja Marinković

Prijateljica Maje Marinković, koja joj je kupila oba Prcka, se javila domaćim medijima  i otkrila šta planira da uradi ukoliko Janjuš nešto uradi sa igračkom.

 

- Ja sam Nale, prijateljica Maje Marinković. Videla sam članak o Prcku i šta Janjuš namerava da uradi sa njim. Dakle, ovako stoje stvari. Ja sam joj tog Prcka kupila u "Zadruzi 3", a on je uzrok cele situacije između njih. Hahaha, možda sam ja kriva (šalim se). Ermina je Prcku 1 odsekla rog, ja sam ceo grad obišla da nađem tog istog Prcka i poslala joj. Ona ga je opet unela i sad Janjuš preti da će ga baciti u jezero. Ako to bude uradio, poslaću još 20 Prcka. Njemu plišana igračka kriva... Prcko je sve vreme bio u njenom stanu, tamo mu nije smetao - poslala je Majina prijateljica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading