Panićeva majka blokirala Biljićevu jer ju je vređala i ponižavala: Nadežda mi je rekla da bi volela da crknem i da me tumor pojede!

Autor:

Zadruga

07.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Tome Panića Jasmina ne može da zadrži bes zbog uvreda koje je njena nesuđena snajka Nadežda Biljić iznela na njen račun.

Foto: instagram.com/printscreen
Majka Tome Panića

Ona je za Super TV govorila o lošim porodičnim odnosima.

- Blokirala sam Nadeždin broj jer sam dobijala od nje pretnje i uvrede. Toliko je degutantno i bolesno to što mi je radila da mi upravo glas drhti. Volela sam je i bila sam za nju, to veoma dobro znaju njena majka i ona. Samo mi je žao što sam izbrisala njeno priznanje da je ona Tomi razbila glavu. Sin me je molio da ću se brisanjem te poruke oprati, kako bih i njega zaštitila, ali, eto, pogrešila sam - govori Jasmina, koja tvrdi da ju je Biljićeva vređala i dok je imala tumor.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

- Imala sam tumor i nakon toga moram da idem na magnetnu. Meni je trebalo 200 evra da idem privatno i požalila sam se njenoj majci, koja je obećala da će mi pomoći. Posle toga me je Nadežda besramno izvređala. Pozvala sam njenu majku Slavicu da sve obustavi, da bi mi Nadežda potom poslala poruku "da će Toma jedino biti srećan ako ja ne budem živa, da crknem i da me bolest pojede" - kroz jecaje kaže Panićeva majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuk

07.11.2020 16:51

Nadežda se ne ponaša kao normalna osoba.