(FOTO) JANJUŠ SAOPŠTIO DA SE RAZVODI OD ŽENE, a onda je usledila bura na Instagramu: U SVE SE UKLJUČILA MAJA, LETELO PERJE!

Autor: Republika

Zadruga

08.10.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da se Marko Janjušević Janjuš razvodi od svoje žene Ene napravila je bum na estradi!

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Maja i Janjuš

U sve se uključila i Janjuševa ljubavnica iz rijalitija Zadruga Maja Marinkovići, a onda je nastao karambol kakav odavno nije viđen na estradnoj sceni.

- Nakon pet godina veze i sedam godina braka, došao je taj trenutak kada postajemo najbolji prijatelji. Uvek ću biti tu za vas i u dobru i u zlu. Vi ste moja porodica jedina i tako će ostati do kraja života. Nije mi lako, al to je sve život - napisao je Janjuš na društvenim mrežama.

Uz to, on je Ene poželeo sve najbolje u nekoj novoj ljubavi.

- Želim sve najbolje u nekoj novoj ljubavi da ti se greska kao ja nikad ne ponovi... Najbolja mama na svetu a i osoba koja se jednom rađa... - dodao je Janjuš.

 

 

 

Međutim, njegovom objavom prozvana se osetila Maja Marinković, sa kojom je Janjuš imao aferu u Zadruzu.

- Dragi moji, s obzirom na to da se podigla velika prašina i da mi dosta vas piše, da me negativno pojedine persone komentarišu i navodno se plaše za svoju bezbednost, gde se ja do sada nisam oglašavala. Sada sam prinuđena da vam za sve dam dokaze i pokažem pravu istinu! Povraća mi se od toga da preko mojih leđa glume žrtve, a to su jedni obični foliranti - napisala je Marinkovićeva a na Instagramu je iznela sav "prljav veš" iz svog odnosa sa Janjušom, uključujući i neke eksplicitne fotografije.

Sve možete pogledati u galeriji.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

09.10.2020 07:28

Janjuš je sve razočarao. Ne želim da čujem za njega.