Napad kriminalaca na maloletnu ćerku Anabele i Gagija: Nini hakovali Instagram, pa joj tražili velike pare!

Autor:

Zadruga

05.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas objavila je pratiocima na Instagramu kako je njenoj srednjoj ćerki Nini Đogani hakovan profila na ovoj društvenoj aplikaciji i kako neko pokušava da joj iznudi novac.

RepublikaFoto: Prntscrin

Njena majka je reagovala odmah i počela je da se dopisuje s hakerom u čijim rukama je profil sada. Ona ga je zamolila da vrati profil, a on je počeo da joj pominje novac. Prva cena bila je 300 evra, a onda je povećao na 500. Iako je Atijasova u prvi mah bila rešena da mu uplati novac, kada je videla da od tog posla nema ništa, digla je ruka, a haker ju je blokirao. Ona je reagovala da se prijavi profil jer je hakovan i zamolila pratioce da ga prijave. Anabela je takođe objavila prepisku sa hakerom, a kako tvrdi u objavi, ova nepoznata osoba ih ucenjuje i iznuđuje im novac.

- Nini je upravo hakovan profil s kog stižu poruke, pomoću kojih, ukoliko kliknete, i vaš profil će biti hakovan. Radi se o osobi koja ucenjuje maloletnu devojku, pa vas molim da prijavite - napisala je Anabela.

 Atijasova: Prva cena bila je 300 evra, a onda je povećao na 500

 

Gagi u provodu sa Đoletom, Vesnom i Trik FX!

Gagi Đogani izašao je iz ilegale nakon hapšenja zbog posedovanja narkotika i zaputio se na jedan prestonički splav gde je đuskao do jutra.

Otac Lune Đogani i bivši suprug Anabela Atijas se ne smiruje. On je preksinoć pravio haos zajedno sa bratom Đoletom, snajkom Vesnom i Natalijom i Sanijem Ibraimovim. Naime, njih je na splav pozvao bivši zadrugar Mateja Matijević, koji tamo radi kao promoter. Đuskali su kao u dobra stara vremena i ponovo su dokazali da za njih nijedan problem nije nerešiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuki

05.10.2020 13:20

Zašto maloletnica ima nalog u kome objavljuje izazovne slike?

Fotos

05.10.2020 13:22

Da li je Marko Miljković znao password?