(FOTO) POZNATI PEVAČ PRISTIGAO U KARANTIN SA SUPRUGOM PA PROKOMENTARISAO ULAZAK! Ona nije za to, ali mora da pristane - PRIPREMITE SE ZA HAOS!

Autor: Srbija danas

Zadruga

04.09.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dva dana počinje dugo očekivana "Zadruga 4", a svi učesnici danas idu u karantin.

RepublikaFoto: Promo

 Jedan od budućih zadrugara je i Nenad Aleksić Ša, koji je došao u društvu supruge. Čini se da njihova ljubav cveta i da su izgladili odnose.

Da podsetimo, dok je Ša bio u "Zadruzi 2", puno se spekulisalo o tome da će ga supruga Ivana ostaviti zbog situacija koje su se dešavale sa Draganom Mitar. Nenad je objasnio kako se pomirio sa suprugom.

Nenad je sada pred kamerama našeg portala rekao da ove godine neće praviti iste greške i da će u odnosu na prethodno učešće izbegavati šaputanja. Ipak, napomenuo je da će se družiti sa devojkama.

RepublikaFoto: e-stock
Nenad i supruga

Odluku da opet uđe na velelepno imanje doneo je i zbog trenutne situacije sa koronom jer već duže vreme nema nastupe. 

- Navikao sam dosta da putujem, da sam u pokretu, da sam na terenu što se kaže. Ova korona me je baš dosta usporila, postalo mi je jako dosadno, ništa se nije dešavalo i dobio sam ponudu za zadrugu i kratko sam razmišljao i prihvatio - rekao je Ša.

 

 

 

Na pitanje kako je reagovala njegova supruga na ulazak rekao je da joj nije bilo svejedno jer se neće dugo videti i čuti, ali da razume.

Za kraj je poručio svima da pomno prate novu sezonu zadruge i da uživaju u gledanju, čak i u svađama ako ih bude bilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vaso

04.09.2020 11:05

Ko će leteti? Šašavi Ša će leteti.