Estrada grca, folker zarađuje: Era prodaje paradajz 30 dinara po kilogramu!

Autor:

Zabava

04.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda narodne muzike Era Ojdanić nedavno je izašao iz bolnice zbog borbe sa koronavirusom, a kao predstavnik folk scene i branše koja je najviše pogođena uticaju virusa, jedan je od retkih koji je finansijski obezbeđen.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Era Ojdanić

Način da zaradi pronašao je u bavljenju poljoprivredom, te se ne libi odlazaka u baštu kako bi potrebnu količinu paradajza prodao ispred kuće na selu, po ceni od 30 dinara po kilogramu.

Dodatni prihod dobija i od uzgoja svinja, a ekipa emisije "Paparaco lov" zatekla ga je na Meljaku, u njegovom motelu, gde je bio sa sinom. Era se, po svemu sudeći, u potpunosti oporavio i vratio u formu. On se provozao luksuznim automobilom marke porše, a onda je svratio do jednog uličnog prodavca da kupi lubenicu i dinju. Zatim je stigao na ranč, gde gaji voće, povrće, ali i životinje, pa je onda nahranio svinje, provozao traktor, a potom je izneo gajbice sa paradajzom ispred kapije, pa je prodavao povrće.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Era Ojdanić

- Za mene nema zime, ja se uvek snađem da zaradim. Verujte mi, na selu još niko nije ostao gladan. A sad ovi što traže luksuz i što su navikli na kavijare ne znam kako će se snaći - rekao je Era kroz smeh.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Era Ojdanić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading