Nataša ponovo Beograđanka: Iz Novog Sada se opet preselila u srpsku prestonuicu, a evo i zbog koga!

Autor: Kurir TV

Zabava

03.09.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U životu Nataše Bekvalac skoro da nikada nema mirnog hoda i da nije dinamično! Tek što se krajem 2019. preselila u rodni Novi Sad i tamo kupila luksuznu nekretninu u centru, već je donela odluku da se vrati u Beograd.

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić
Nataša Bekvalac

Pevačica se na ovaj korak odlučila prvenstveno zbog starije ćerke Hane, koja u prestonici pohađa internacionalnu osnovnu školu.

- Zvanično smo se preselile u Beograd. Hana je krenula 1. septembra u internacionalnu školu. To je po njihovom deveti, a po našem osmi razred. Tako je i za nju sve bila velika promena. Ipak, moja deca moraju da se naviknu na brze promene, izlaske iz zone komfora, jer ja sam im mama. Tako nalaže moja priroda i moj tempo života. Mene su izabrale. Mislim da će to biti dobro za njihovu budućnost. I da se ne uljuljkavaju ni u šta, pa ni u zonu sigurnosti, koja u principu ne postoji - rekla je Nataša za Kurir TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading