GOLUBOVIĆ SPREMAN ZA "ZADRUGU"! Kiki: Zaradiću milion evra

Autor: G. D.

Zadruga

29.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najintrigantniji budući zadrugar Kristijan Golubović u petak je došao u zgradu Pink televizije u pratnji gorila. Naime, Golubović je angažovao privatno obezbeđenje da ga čuva dok se kreće Beogradom do ulaska u rijaliti. Opasni momak nije bio raspoložen za razgovor s medijima, ali je ispozirao fotoreporterima i potom otišao na snimanje video-profila za četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kristijan Golubović

- Jedan globalan razgovor može i posle toga ignor jer ja bez ozbiljnog poligrafa ne želim s njom da raspravljam. Odemo na poligraf, postave se njoj pitanja, pa meni ista i onda vidimo ko priča istinu. Ja se nadam da ću iz ove priče da izađem sa pola miliona, milion evra. Jer je to jedini način da prvi put legalno uzmem tolike pare - rekao je Kristijan.

Kako kaže, investiraće novac od rijalitija u nekretninu.

- Hoću da završim kuću na gornjem Vračaru, to mi je poslednja investicija u Srbiji, a onda da se vratim mojoj drugoj zemlji, a to je Grčka - rekao je Golubović i dodao:

- Neću klanove, nije to ulica. Poslednji klan mi je prošao loše, onaj zemunski (smeh).

Osim Kristijana, u zgradu Pinka došao je i Filip Mijatov, koji je javnosti poznat po javnom ratu s Anom Korać. Mijatov je već trebalo da uđe u prošlu sezonu "Zadruge", ali je dogovor ipak postignut ove godine. Mijatov je rekao da će se boriti do kraja u ovoj sezoni, a, po svemu sudeći, biće u ekipi sa Golubovićem.

- Dajem život za Kristijana, to je moj drug - poručio je Mijatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading