(FOTO) BIĆE LUDILO! Predstavljamo vam potpuno nove učesnike Zadruge, njih ćete gledati u četvrtoj sezoni!

Autor:

Zadruga

27.08.2020

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako je sve spremno za ulazak novih učesnika Zadruge, četvrte sezone.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Oni ulaze u Zadrugu 4

Budući učesnici rijalitija juče su posetili zgradu televizije "Pink" kako bi potpisali ugovore za učešće u novoj sezoni.

Lica su, uglavnom nepoznata, o nekima se pisalo, a mi vam sada predstavljamo neke od njih:

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Anja Todorović

ANJA TODOROVIĆ

Još nije objavljen datum početka Zadruge 3, a ova mlada, buduća učesnica rijalitija, preplavila je domaće portale. Dvesetjednogodišnjakinja je tokom prethodnog perioda izjavila da nema podršku roditelja, ali da im je malo lakše kako im je saopštila da sa njom ulazi njen dečko. Njen atraktivan izgled se danima komentariše, a kako prenose domaći mediji sa sobom nosi i teško životnu priču, o čemu je reč, saznaćemo u Zadruzi.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Cvele

JOVAN CVIJETIĆ - CVELE

Cvele (22) je dečko Anje Todorović, a s obzirom na to da je njenim roditeljima drago što on ulazi s njom u "Zadrugu" i više nego jasno da im se zet dopada. Cvele radi u jednoj optičarskoj firmi, a bavi se i modelingom.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Elena Stojičić

ELENA STOJIČIĆ

Elena ima 26 godina, tatoo majstor je po zanimanju i sitiče da je veoma obrazovana. Završila je nižu muzičku školu, završila je duzajn, upisala grafički dizajn, ali zbog obaveza nije uspela da završi. Tvrdi da je novac ne zanima, te da ulazi zbog marketinga. Kaže da ne može da joj se desi seks pred kamerama, jer će je gledati obe bake. Od budućih zadrugara, kako je navela okupljenim medijima, ne popada joj se Miki Đuričić, navodeći da ona sa nasilnicima ne razgovara.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Alen Hadrović

ALEN HADROVIĆ

Alen je ovih dana i te kako aktuelan, jer se u medijima navodi da je u vezi sa Zerinom Hećo i da je zbog njega izbio incident Dada Glišića i bivše zadrugarke. On je to demantovao, navodeći da mu je samo prijateljica. Ima 33 godine i bavi se ugostiteljstvom. 

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Mladen Rajković

MLADEN RAJKOVIĆ

Mladen ima 21. godinu bivši šahista i model, student je Ekonomskog privatnog fakulteta. 

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Đedović

Pored pomenutih, ispred zgrade "Pinka" viđen je i Marko Đedović, učesnik "Zadruge 3", ali za sada nije poznato da li je on učesnik ili jedan od voditelja rijalitija.

U rijalitiju učestvuju i iskusni rijaliti igrači poput Kristijana Golubovića, Stanije Dobrojević, Miljane Kulić, Mikija Đuričića i drugih...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiza

31.08.2020 10:51

Sve moj do mojega anonimci. Cela estrada ne radi ništa. Gde su vam VIP ličnosti?