(FOTO) LETELO PERJE! ZADRUGAR PRELEŽAO KORONU, pa urnisao kralja rijalitija u LAJVU!

Autor:

Zadruga

17.08.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

RepublikaFoto: Printskrin

Miljan Vračević, nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", koji je nedavno preležao koronavirus, uključio se uživo na svom Instagramu kako bi prokomentarisao neke od učesnika prošle sezone. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljan Vračević

S obzirom na to da je imao lošu internet konekciju, uključenje nije dugo trajalo, ali sasvim dovoljno da spomene nekolicinu takmičara.

 

- Lepi Mića je marioneta "Pinka", našao sebi lepu zaradu. Imamo ogromne nesuglasice što se tiče grada u kojem sam ja rođen, on ima svoje mišljenje ja svoje, tu smo stavili tačku - rekao je Miljan, pa dodao da mu je Marko Đedović verbalno napao porodicu, ali da mu nije jasno zašto i da će ga pitati za objašnjenje prvom prilikom.

Miljanovi pratioci su želeli da kaže nešto i o Marku Janjuševiću Janjušu, ali on nije želeo da ga komentariše, već je samo rekao da Janjuš nema prava nikome da morališe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading