(FOTO) OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJE! Anabela blokirala Lunu, pa joj onda uputila jasnu poruku!

Autor:

Zadruga

23.07.2020

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao od nje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Luna Đogani je sinoć gostujući u emisiji "Narod pita" progovorila otvoreno o odnosu sa majkom Anabelom, sa kojom nije u kontaktu, a koja je trenutno na letovanju u Hrvatskoj sa Luninim mlađim sestrama i bivšim suprugom Andrejom Atijasom.

Luna je sinoć poželela majci da se odmori i lepo provede sa svojom porodicom, što je malo čudno, ako se uzme u obzir da je i ona deo te porodice, a isto tako je rekla i da je nju majka blokila na Instagramu, a ne obrnuto kako su ranije kružile priče.

- Ja sam zapravo shvatila da me je ona blokirala kada sam pročitala vest o tome kako sam ja nju blokirala. Uđem na Instagram i proverim, vidim da sam blokirana - otkrila je Đoganijeva, koja kaže da uživa u ljubavi sa Markom Miljkovićem.

Anabela se do sada nije posebno oglašavala, kada je reč o ovom slučaju, ali bi njen poslednji stori mogao biti jasan znak šta o svemu misli.

Anabela je objavila kratak snimak sa letovanja, a ostavila je i komentar "Ja sam dobro", a zatim i nekoliko fotografija, sa suprugom Andrejom i ćerkama Ninom i Blanki.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading