Mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta: Vanbračni sin i brat Šabana Šaulića ulaze u "Zadrugu 3"!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

20.08.2019

11:57

Početak treće sezone najgledanijeg rijaliti-programa u regionu "Zadruga" munjevito se bliži, a spisak kandidata onih koji žele da uđu u velelepni Imaginarijum kao da nema kraja! Ipak, samo odabrani će se početkom septembra useliti na imanje u Šimanovcima, a kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, svoj život će pred kamere koje sve snimaju 24 časa staviti i naslednik preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića Robert Omaljev, ali i njegov brat Hasan Dudić!

e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ST/V. LUKIĆ
Robert i Šaban...

Naime, Šabanov naslednik za koga su mnogi čuli putem medija tek nakon sahrane slavnog pevača izneće šokantne detalje o svom životu pred kamerama, ali i o tome zbog čega nikada nije bio prihvaćen od pevačeve supruge Gordane Šaulić, sa kojom je odavno u lošim odnosima. Publika će moći bolje da se upozna i sa time kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara uspeva da pregura ceo mesec, a i zbog čega do danas živi kao podstanar.

- Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakav je odnos imao sa Šabanom dok je bio živ, pa je nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Šaulićeva supruga Gordana nikada nije volela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj sa krajem. Iako je rešio da se povuče i da više u javnosti ne govori ništa o Šaulićima, posle razgovora sa Hasanom, sa kojim se često čuje, Robert je prihvatio da uđe u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a pored toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu - rekao nam je sagovornik, koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Pozvali smo i Dudića kako bismo proverili naša saznanja, a on nam je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

ST/N. PANČIĆ
Hasan Dudić...

Hasan: Roberta ću da čuvam kao rođenog sina! Niko neće smeti prstom da uperi u njega

- Tačno je da sam pregovarao sa Pinkom da uđem u "Zadrugu 3". Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino, pa će moj ulazak debelo da ih košta. Potpisao sam ugovor sa produkcijom u prisustvu advokata, a mogu već sad slobodno da vam kažem da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao da uđe u rijaliti jer mu je novac preko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku da sve ispriča, a da pored toga zaradi novac. Njega svakako neće moći niko da pipne u rijalitiju jer ću ga čuvati kao svog rođenog sina! Niko prstom u njega neće smeti da upire dok sam ja tu - rekao je Hasan za Rijaliti i dodao:

- Saznaće javnost nešto i o tome kako ja danas živim. Nemam svoj zakonski krov nad glavom, već sam dugo podstanar, a nekad preživljavam sa 12.000 mesečno, pa vi vidite kako je to.

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Đole

20.08.2019 12:50

Hasan Dudić je nagovarao i nagovorio Roberta da mu obeća da će se odreći nasledstva. Ne treba nam Hasan Duduć.

Živo

21.08.2019 10:38

Supruga i deca imaju pravo na nasledstvo na jednake delove.