Srboljub tvrdi: Aleksandra se sinoć posvađala sa navijačem zbog Čabarkape!

Autor: Pink.rs, Republika.rs

Zadruga

25.02.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana zadrugarka Aleksandra Subotić napustila je porodičnu kuću svog bivšeg dečka Davida Dragojevića i vratila se u Kaluđericu, gde je takođe napravila problem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Naime, čim je stigla u prestonicu, Subotićeva je napravila veliki problem na jednom beogradskom splavu.

Prema saznanjima, ona je negde oko šest ujutru imala fizički obračun sa grupom navijača koje je vređala, psovala i napadala u vidno alkoholisanom stanju. A, sve ovo je potvrdio i njen stric Srboljub Subotić:

- Ona je imala neki problem u gradu i onda je otišla kod one komšinice što je juče dala izjavu u "Premijeri". Aleksandra je tri puta izašla to veče. Nju niko nije napao, već je ona napravila problem nekom dečku koji je, da li je navijač ili tako nešto, a ima veze sa Čabarkapom, tim njenim bivšim dečkom. I tu je bila neka velika čarka. Oni su nju posle toga pokupili, izbacili napolje i poslali kući. Ona je napravila neki bezveze problem. Vređala je tog dečka, a oko njega je bilo okupljeno njih dvadesetak, šta ti ja znam - govori Srboljub Subotić za Pink.rs

Tokom emisije "Premijera - Vikend specijal", kada se Nemanja Vujičić uključivao uživo iz Kaluđerice gde trenutno boravi Subotićeva, ona je uživo u programu pozvala svoju maloletnu ćerku da izađe napolje i išutira novinara, što je Srboljub prokomentarisao na sledeći način:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Srboljub Subotić

- Totalna glupost iz njenih usta je tada izrečena! Ona je tada u svakom slučaju trebalo da izađe i da da neki intervju. Da vam kažem, ona se nada da će je zvati i u sledeću sezonu. Neko je nju verovatno ubedio da je njena veza sa Davidom uništena zbog Pinka, što je totalna glupost - uništili su je sami! Niko ne može da ti rasturi vezu, ako ti nisi za to! David je pre ulaska na Pink rekao: "Sada ja igram", ja sam ga samo čudno pogledao tada. On je već tada imao plan šta će i kako će, a ona to nije skontala i jednostavno je pukla, pa krivi sve druge - priča Srboljub.

Srboljub je rekao i kako Aleksandra više ne živi kod komšinice koja se ukučila u nedelju u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i rekla da je Subotićeva kod nje, već da se vratila kod njega. Takođe, on je demantovao njene reči da je kod njega u kući hladno i da tu nemaju uslove za život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

- Ona je kod mene. Noćas je spavala kod mene. Kako nemam grejanje? Ima grejanja! Kada se vratila to veče u Kaluđericu, ona je došla samo sa jednom torbicom za dete, ne sa komplet stvarima. Ona i ja smo u okej odnosima. Sada je definitvno da ju je David ostavio, da je Mungos na Davidovoj strani i nema tu priče! Mungos joj je rekao da nema potrebe tamo da se vraća - izjavio Subotić.

Za kraj, Srboljub Subotić je rekako kao Aleksandra dane provodi na društvenim mrežama i u zatvorenom prostoru, kao i da je on po ceo dan okupiran stvarima koje radi njegova bratanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

25.02.2019 21:00

Aleksandra je osoba koja izaziva incidente svuda gde se kreće i kada nije pijana.

Odgovori 18 0