KANJE VEST VARAO KIM: Reper upao u mračnu fazu, imao odnos sa VIŠE žena u isto vreme, a evo šta ga je odalo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.09.2021

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest varao je Kim, a odao ga je jedan detalj!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kanje Vest varao Kim Kardašijan!

Reper Kanje Vest i staleta Kim Kardašijan važe za jako skladan par koji ima i dete, međutim izgleda da njihova veza ipak nije toliko uspešna. 

Naime, reper je izazvao spekulacije obožavalaca nakon što je u svom novom albumu “Donda” govorio o neverstvu u novoj pesmi “Uragan”, a sada su njegovi bliski saradnici počeli da iznose detalje sa Kanjeove turneje u Saint Pablo-u, te se čak i priča da je reper imao više devojaka u isto vreme.

- Nije bila tajna među onima koji su blisko sarađivali s Kanjeom da je varao Kim nakon što se Saint rodio. Na svom obilasku Saint Pablo-a, prevrtao se ispred svog tima, priznao da spava sa devojkama Kim iza leđa, čak je i ušao u lude detalje o odnosima. Oni koji ga dobro poznaju, sedeli su glavom u rukama i nervozno se smejali, dok su članovi posade koji su se upravo pridružili putovanju ostali zaprepašćeni, niko nije mogao da veruje šta govori pred svima, činilo se da ima epizodu i bio veoma maničan- rekao je izvor za "The Sun".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading