SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO, EMISIJA HITNO PREKINUTA: U studio uleteo čovek u DONJEM VEŠU, starleta se PRESTRAVILA!

Autor:

Zabava

24.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polugoli gost u tangama koje pokazuju zadnjicu isprepadao starletu!

SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO, EMISIJA HITNO PREKINUTA: U studio uleteo čovek u DONJEM VEŠU, starleta  se PRESTRAVILA!

Foto: youtube.com/Jimmy Kimmel Live

U nedavnom gostovanju u emisiji "Jimmy Kimmel Live!", slavna starleta Kim Kardašijan privukla je pažnju gledalaca svojim razgovorom o kontroverznom grudnjaku svog brenda, koji je napravljen po meri njenih grudi. Ovaj neobičan komad veša, sa umetnutim bradavicama, izazvao je veliko interesovanje javnosti, a Kim je istakla da su povratne informacije, posebno od osoba koje su preživele rak dojke, bile iznenađujuće pozitivne.

- To je naš grudnjak za bradavice i iskreno, nisam očekivala takve neverovatne povratne informacije koje smo dobili od mnogih osoba koje su preživele rak dojke. Da, i to je zapravo oblikovano prema mojim grudima - rekla je Kim u studiju.

Republika

Foto: youtube.com/Jimmy Kimmel Live

Kim Kardašijan

Pored toga, Kim je najavila finale serije "American Horror Story" u kojoj igra zajedno sa glumicom Ema Roberts. Ova informacija izazvala je veliko uzbuđenje među obožavaocima serije i Kiminih fanova.

Tokom emisije, asistent voditelja Džimija Kimela, Giljermo Rodrigez, nije propustio priliku da pokaže podršku Kiminom brendu tako što je prošetao studijom noseći majicu i tanga gaće iz kolekcije donjeg rublja Kim Kardašijan. Njegova nekonvencionalna promocija izazvala je smeh i oduševljenje u studiju, a Kim je čak pohvalila njegov izgled.

Republika

Foto: youtube.com/Jimmy Kimmel Live

Kim Kardašijan

- Dopada mi se, izgledaš odlično - istakla je popularna starleta.

Pored svojih kreacija za žene, Kim je takođe promovisala kolekciju donjeg rublja namenjenu muškarcima. Rodrigez je izrazio želju da nosi modele iz Kimine kolekcije, dok je Kim istakla da bi ga rado angažovala kao manekena.

Republika

Foto: youtube.com/Jimmy Kimmel Live

Kim Kardašijan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading