UBIO ROĐENOG BRATA SEKIROM, PA SAČEKAO POLICIJU: Ovako je pre godinu dana Momčilo počinio zločin u Gornjoj Trepči kod Čačka!

Autor:

Hronika

25.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je živela složno i u miru sve do smrti roditelja, nakon čega su se problemi nagomilali.

UBIO ROĐENOG BRATA SEKIROM, PA SAČEKAO POLICIJU: Ovako je pre godinu dana Momčilo počinio zločin u Gornjoj Trepči kod Čačka!

Foto: RINA

Pre tačno godinu dana, selo Gornja Trepča kod Čačka bilo je poprište nezapamćenog zločina koji je potresao celu zajednicu. Momčilo S. (55) je sekirao svog rođenog brata Milovana S. (59), ostavljajući selo u šoku i neverici.

Nesreća u mirnom selu

Meštani ovog mirnog sela i dalje osećaju jezu kad prođu pored napuštene kuće u kojoj se zločin dogodio. Nakon što je Momčilo napao brata sekirom, komšija je pozvao Hitnu pomoć, ali nažalost, Milovanu nije bilo spasa. 

- Nakon što je tada udario brata sekirom komšija je nas zvao preko ograde govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca, ali sekira nije odmah pronađena - prisećaju se komšije i kažu za agenciju "RINA".

Porodična tragedija

Komšije su otkrile da je Momčilo bio lečeni psihički bolesnik, a da je o njemu računa vodio upravo ubijeni Milovan. Problemi su počeli nakon smrti roditelja, a situacija se dodatno pogoršala kada je Momčilo ubio svog brata.

- Nije se ponašao baš normalno, ali opet nismo mogli ni da pomislimo da je sposoban za takav zločin. Čuli smo da je bratoubica preminuo u ustanovi u kojoj je nakon ubistva bio smešten - dodaju komšija.

Teško detinjstvo na Kosovu i Metohiji

Porodica braće se preselila u selo Gornja Trepča sa Kosova i Metohije. Prema rečima komšija, porodica je živela složno i u miru sve do smrti roditelja, nakon čega su se problemi nagomilali.

Reakcije komšija

Komšije su izrazile šok i nevericu povodom ovog tragičnog događaja, ističući da nisu mogli ni da pomisle da je Momčilo sposoban za takav zločin. Takođe, navode da je Milovan voleo da popije, ali da ne mogu tvrditi da je alkohol bio uzrok ovog krvavog obračuna.

Nakon što je udario brata sekirom komšija je nas zvao preko ograde govoreći da brzo pozovu Hitnu pomoć. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca, ali sekira nije pronađena. Ovaj komšija što je ubijen voleo je da popije, a da li je to i sada bio uzrok ove krvave svađe ne možemo da tvrdimo - rekao je tada za "Rinu" komšija.

(Republika/Rina)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading