OVO JE VEZA ANDRIJANE LAZIĆ I KOSTE KECMANOVIĆA: Šok kadrovi bude jezu u kostima, CRNA SUDBINA prikazana u spotu tragično nastradale pevačice!

Autor:

Zabava

22.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastradala pevačica Andrijana Lazić snimila je spot za pesmu ,,Ubiću te" pre jezivog zločina.

OVO JE VEZA ANDRIJANE LAZIĆ I KOSTE KECMANOVIĆA: Šok kadrovi bude jezu u kostima, CRNA SUDBINA prikazana u spotu tragično nastradale pevačice!

Foto: printscreen/youtube.com, Facebook.com/Andrijana Lazić, Privatna arhiva

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara padom sa 24. sprata u Dubaiju, a sahranjena je u Velinom selu 19. januara. Poznato je da su na dan njene sahrane na zvaničnom Jutjub kanalu objavljene dve pesme ,,Perverzno“ i ,,Ubiću te“, koje su prevashodno trebale biti objavljene u maju prošle godine. Spot za pesmu "Ubiću te" izaziva dosta misterije, budući da u njemu ima delova koji opisuju i jeziv zločin u Osnovnoj školi ,,Ribnikar“.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Kuća Andrijane Lazić u Bijeljini

 

Inače, Andirjanin saradnik, Goran Ratković Rale ispričao da su njene pesme trebale da izađu u periodu kada se desio neviđeni masakr u Srbiji, zbog čega su premijeru odložili, ali se sudbina namestila da su one objavljene takođe na tragičan dan, tj. na dan njene sahrane.

 

- Dve pesme, čije smo izdavanje odložoli još u maju, kada su se desila dva masakra, izaći će na dan Andrijanine sahrane. Njen talenat ostavljam muzici, publici i njenoj porodici u amanet – rekao je Rale za Pink.

Koja je povezanost nastradale pevačice i Koste Kecmanovića?

Kosta Kecmanović je počinio monstruozno delo, a u masakru je ubio devetoro dece i čuvara škole, a kadrovi iz spota mlade Andrijane koji su snimljeni, ukazuju na jeziv zločin. Naime, u spotu Andrijana na početku sedi na dušeku, a na stolu stoje desetak metkova koje kasnije obara, što se može povezati sa nastradalima u masakru.

Foto: Youtube.com rpitnscreen

Andrijana u spotu prebrojava metke

Međutim, ono što dodatno budi jezu, jeste to što se u nekoliko kadrova pojavljuje maloletni dečak, koji u ruci nosi pištolj, a na samom kraju, u završinici ubija momka koji je bio statista u spotu.

Mnogi su prokomentarisali na društvenim mrežama da je Andrijanin spot ,,Ubiću te“ dosta mračan i misteriozan sve vreme, budući da se pojavljuju vrlo škatljive reči, kao i scene gde pevačice maše pištoljem i nožem, a oko nje je postavljeno drugo vatreno oružje, poput snajpera.

Foto: printscreen/youtube.com

U spotu za pesmu ,,Ubiću te" maloletni dečak ubija čoveka

Podsetimo, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga za Republiku je otvorio dušu o ćekinoj misterioznoj smrti, te je čak i nedavno istakao da će se uputiti u Dubaiji, kako bi pokušao da rasvetla ceo slučaj:

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić i otac Nebojša Lazić Zenga

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana - govorio je utučeni Nebojša s knedlom u grlu, a zatim za medije rekao o odlasku u Dubai, gde će se priključiti istrazi:

- Čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading