NISAM SLAVIO JER JE BILA NOĆ: Miloš Timotijević otkrio što se nije veselio nakon što mu se SUPRUGA PORODILA!

Autor:

Zabava

06.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam sve vreme bio sa ženom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, otišao sam da spavam!

NISAM SLAVIO JER JE BILA NOĆ: Miloš Timotijević otkrio što se nije veselio nakon što mu se SUPRUGA PORODILA!

Foto: ATAImages

Glumac Miloš Timotijević kaže da je otišao da spava odmah nakon što mu se rodilo dete, s obzirom na to da mu se supruga porodila jedan sat iza ponoći! On je sve šokirao izjavom jer ljudi obično slave do jutra kada se beba rodi, pa su razni komentari usledili posle njegovih reči.

- Ja sam sve vreme bio sa ženom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam - rekao je on za 24sedam, pa je otkrio koliko je dugo trajao porođaj:

Foto: ATA Images

Miloš Timotijević

Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati!

Inače, glumac je nedavno za medije ispričao koliko se njegova majka mučila kada se razbolela, te i kroz šta je on prolazio dok ju je gledao u takvom stanju.

- Mojoj majci se oduzela cela leva strana i to baš pri silasku niz stepenice. To je bilo dosta traumatično. Ja sam tada bio jako mali i ne sećam se tačno tog perioda. Više ga znam iz priče. Ona je imala 28 godina. Prošle su dobre dve ili tri godine dok njoj nije dijagnostikovana multipla skleroza. Ona je dijagnostikovana '80. ili '81. godine, tada se o njoj nije mnogo znalo, a nije bilo ni lekova za nju. Bolest je jako brzi napredovala. Već za samo sedam godina ona je legla u krevet i bila je nepokretna do svoje smrti - pričao je Timotijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading