ŠOK OGLAŠAVANJE POZNATE PEVAČICE: Nikad se neću vratiti, radim iz SENKE!

Autor:

Zabava

07.01.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs iznenadila fanove ovim potezom!

ŠOK OGLAŠAVANJE POZNATE PEVAČICE: Nikad se neću vratiti, radim iz SENKE!

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs, koja se nedavno oglasila na Instagramu, istakla je da se nikada više neće vratiti u muzičku industriju. Ova 42-godišnja pevačica demantovala je medijske natpise o snimanju novog albuma i istakla da većina tih vesti nije tačna. Ona je naglasila da piše pesme za druge umetnike i da je u poslednje dve godine napisala preko 20 pesama za druge ljude.

Spirs je istakla da uživa u pisanju pesama za druge ljude i da to čini iz zabave. Ova izjava otkriva da pevačica ima talenat i interesovanje za pisanje pesama, ali da to radi iza kulisa, za druge umetnike.

- Samo da razjasnimo da je većina vesti smeće. Stalno govore da se obraćam nasumičnim ljudima da napravim novi album… Nikad se neću vratiti u muzičku industriju. Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge ljude! Za one od vas koji ste pročitali moju knjigu, postoji mnogo toga što ne znate o meni... Napisala sam preko 20 pesama za druge ljude u poslednje dve godine. Ja sam pisac iz senke i iskreno uživam u tome - rekla je.

Pored demantija o povratku u muzičku industriju, Britni se takođe osvrnula na nedavne natpise o svojoj knjizi. Naglasila je da su tvrdnje o ilegalnoj objavi njene knjige daleko od istine, dodajući da je voljena i blagoslovena. Ova kontroverza dodatno je istakla medijsku pažnju usmerenu ka Britni Spirs.

Spekulacije o potencijalnom novom albumu Britni Spirs su se pojavile nakon što su se u stranim medijima pojavili članci o navodnom kontaktu sa umetnicima Čarli XCX i Džulijom Majkls. Ipak, izveštaji naglašavaju da pevačica još nije snimila nijednu pesmu za novi album, budući da je projekat tek u začetku.


Ovom izjavom Britni Spirs jasno stavlja tačku na spekulacije o svom povratku u muzičku industriju, ističući da je njen fokus na pisanju pesama za druge umetnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading