GODINA PUCANJA BRAKOVA POZNATIH: Na venčanja su davali MILIONE, a u 2023. im je sve PRESELO!

Autor:

Zabava

15.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge javne ličnosti su se odlučile da u 2023. godini stave tačke na svoje brakove!

GODINA PUCANJA BRAKOVA POZNATIH: Na venčanja su davali MILIONE, a u 2023. im je sve PRESELO!

Foto: ANGELA WEISS/AFP/Profimedia, ATAImages, Youtube, Instagram

2023. godina će, između ostalog, ostati zapamćena i po broju razvoda poznatih ličnosti. Nekoliko vesti o krahu brakova zvezda šokirale su sve, a najviše vest o razvodu slavne glumice Meril Strip i Dona Gamera. Glumica i vajar su 45 godina bili u braku, iz kojeg se izrodilo četvoro dece i petoro unučadi. Glumica je pre decenije govorila u intervjuu za Vog kako ima dve velike ljubavi - svoj posao i Dona, kao i da im se u braku sve svodi na dogovore, koji očigledno nisu više funkcionisali.

Republika

Foto: Profimedia

Meril Strip i Don Gamer

Iako je 2021. godine Hju Džekmen rekao da je njegov brak "prirodan kao disanje", slavni glumac se posle 27 godina razvodi od svoje supruge Debore Li Fernes. Kako su naveli izvori bliski paru, njih dvoje se ne razvode zbog "treće osobe", već zbog toga što su vremenom postali "obićni cimeri".

Republika

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Hju Džekmen i Debora Li Fernes

Strani mediji su objavili i da nakon 19 godina ljubavi glumac Kevin Kostner stavlja tačku na brak sa suprugom Kristin Baumgartner. Njih dvoje su u braku dobili dva sina i ćerku, a kako se navodio, zbog usresređenosti na posao on je zapostavio porodicu. Naime, Kevinova supruga je od njega tražila da odustane od uloge, a on ne samo da to nije uradio, već je ušao u novi projekat, dug 220 dana.

Republika

Foto: profimedia.rs/

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner

I glumica Šanen Doerti se nakon 12 godina razvodi od supruga Kurta Isvarijenka. Ona poslednjih osam godina vodi bitku sa kancerom, a uvek je navodila koliko joj znači što je ne vodi sama, već je uz nju i Kurt. Ipak, u aprilu je donela odluku da okonča brak, a na Instagramu je napisala sledeće:

- Jedini ljudi koji zaslužuju da budu u tvom životu su oni koji se prema tebi odnose sa ljubavlju, ljubaznosti i potpunim poštovanjem.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Šanen Doerti

Glumica Natali Portman i plesač Benžamen Milpje se razvode nakon 11 godina braka. Upoznali su se 2009. godine na snimanju filma "Crni labud", verili 2010. godine, a 2011. su dobili sina Alefa, da bi 2012. godine stupili u brak. Pre šest godina dobili su i ćerku Amaliju. Iako im brak nije bio skandalozan, pronela se vest da je Benžamen imao fareu sa Kamij Etjen, aktivistkinjom za klimatske promene, što je vodelo do gubitka poverenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Natali Portman

Tačku na svoj odnos stavio je i pevač Riki Martin, koji je šest godina bio u braku sa Džuanom Jozefom. Njih dvojica imaju ćerku Luciju i sina Rena, koje su dobili uz pomoć surogat-majke, a pevač je tražio zajedničko starateljstvo nad njima.

- Odlučili smo da okončamo naš brak u ljubavi, poštovanja i dostojanstvu prema našoj deci, poštujući sve što smo iskusili kao par, za sve ove godine - saopštili su u izjavi za "People".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Riki Martin

Vensan Kasel i Tina Kunaki stavili su tačku na svoj brak nakon pet godina, što je glumac indirektno potvrdio kad je obrisao zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram. Njih dvoje su se venčali 2018. godine, kad je on imao 52 godine, a ona samo 21. 2019. godine dobili su ćerku, kojoj su dali iem Amazonija.

Nakon ćetiri godine braka, zahtev za razvod podneo je pevač Džo Džonas, koji je bio u ljubavi sa slumicom "Igre prestola" Sofi Tarner. Odluku je doneo zbog nečega što je Sofi uradila, što je on video na snimku sa sigurnosne kamere, a kako je rekao, zajednica je "nepovratno prekinuta". 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džo Džonas i Sofi Tarner

Popularna pevačica Arijana Grande posle dve godine braka stavila je tačku na ljubav sa trgovcem luksuznih nekretnina, Daltonom Gomezom. Dokumenta su predali u septembru, a pevačica je odmah započela vezu sa glumcem Itanom Slejterom, kog je upoznala na snimanju filma "Wicked".

Republika

Foto: Instagram.com

Arijana Grande i Dalton Gomez

I pevačica Britni Spirs donela je odluku o razvodu nakon 14 meseci braka sa plesačem Semom Asagarijem, sa kojim se upoznala 2016. godine na snimanju spota. Kako se navodilo, shvatili su da će im biti mnogo bolje ako krenu svako na svoju stranu. Ovo nije Britnin najkraći brak - 2004. godine udala se za druga iz detinjstva Džejsona Aleksandra i razvela nakon samo 55 sati.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Britni Spirs i Sem Asgari

Što se našeg regiona tiče, na samom početku godine pojavila se vest da se razvode Momčilo Otašević i Jelena Perčin nakon pet godina braka, u kom su dobili ćerku Mašu i sina Jakšu. Ovaj razvod iznenadio je mnoge, kao i razvod hrvatske pevačice Ele Dvornik. Ona se nakon četiri godine braka razvodi od britanskog biznismena Čarlsa Pirsa, a odmah je došlo i do sukoba oko podele imovine.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Anita Stanojlović i Matora

Razvodi nisu zaobišli ni učesnike rijalitija. Zbog izdaje sa Mateom Car, Jovana Tomić Matora je donela odluku da se razvede od svoje supruge Anite Stanojlović. Podsetimo, Anita se sa Mateom čula Matoroj iza leđa i dogovarala preljubu, a posebno je Tomićevu zabolelo što ju je izdala na dan venčanja.

Svoj drugi brak okončaće i reper Nenad Aleksić Ša, koji se sredinom godine venčao sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, a trenutno u "Eliti" uživa sa pevačicom Mionom Jovanović.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Vanja i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading