OVO JE SVIMA PROMAKLO! Svi gledali u lice Ane Nikolić, niko nije video RANE na drugom delu tela! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O stanju pevačice Ane Nikolić bruji region!

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Svi gledali u lice Ane Nikolić, niko nije video RANE na drugom delu tela! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Javnost se zabrinula za stanje pevačice Ane Nikolić kad je u javnost procurio njen snimak sa živim ranama po licu, gde ona moli za pomoć, kako bi rešila svoj problem.

Ono što je malo ko primetio je da je Ana imala rane i po rukama. Na gorepomenutom snimku se moglo videti kako pevačica ima ogroman plik na srednjem prstu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić

Inače, Ana se danas oglasila i odgovorila na optužbe pojedinih osoba koje su navele da ona ima ožiljke od korišćenja narkotika i zahvalila se svima koji joj pružaju podršku.

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši - napisala je Ana, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me "stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način - napisala je pevačica.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading