"MALOLETNI MASOVNI UBICA NE SME DA VIDI BELI DAN!" Jelena Karleuša besna kao ris, uputila brutalnu poruku svima koji traže da se Kosta vrati u školske klupe!

Autor:

Zabava

06.05.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša žestoko je odgovorila svima, koji i dalje smatraju da je najbolje rešenje da se maloletni ubica vrati roditeljima i normalnom životu!

"MALOLETNI MASOVNI UBICA NE SME DA VIDI BELI DAN!" Jelena Karleuša besna kao ris, uputila brutalnu poruku svima koji traže da se Kosta vrati u školske klupe!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kosta Kecmanović, učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, hladnokrvno je usmrtio osmoro dece i čuvara, i to oružjem svoga oca. Takođe, u krvavom piru ranio je sedmoro dece, a neki od njih se i dalje bore za život. Dan kasnije, monstrum Uroš Blažić rafalnom paljbom u Mladenovcu krvnički je ubio osmoro ljudi, a ranio 14.

Javnost i dalje ne može doći sebi zbog ova dva pomenuta incidenta, a estradne ličnosti se svakodnevno javno oglašavaju, pričajući o krvavom zločinu i davaju svoj oštri sud.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Republika.rs/printscreen

 

Jelena Karleuša, izrelotirana činjenicom da maloletni ubica ne može biti zakonski gonjen, zanemarila je njegove godine, pa potpuno iskreno komentarisala njega, ali i sve one koji pokušavaju na bilo koji način da opravda ovo nedelo:

- Ponoviću! Maloletni masovni ubica Kosta Kecmanović, koji je na najsvirepiji način, hladno i bez kajanja pobio decu i čuvara u školi, nikada ne sme da bude na slobodi! Nikada ne sme da se vrati u školu ili roditeljima! Nikada više ne sme da napiše spisak ili plan za ubijanje. Nikada više ne sme da vidi beli dan, već zid i mrak. N1, televizija koja se zalaže za njegovo vraćanje u školu ili roditeljima, treba da bude bojkotovana od strane ovog naroda. Pošto se svi pozivaju na zakon, složićemo se da zakon postoji zbog naroda i da bi štitio narod. Ne da bi se ubice vraćale među decu. Bolesnici sa Tvitera, koji pozivaju da se ovakvi moji storiji prijavljuju, nisu ništa drugo, nego duboko poremećeni, mahom mladi ljudi protiv čije mržnje ovo društvo mora da se bori. Oni su ista potencijalna opasnost kao ubice, koje su Srbiju zavile u crno, jer svojim devijatnim stavovima promovišu zlo! - napisala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

Međutim, Jelena tu nije stala, pa je odmah zatim objavila naredni story, gde je kratko i jasno saopštila svima svoj stav na ovu temu:

- Starosna granica za primenu zakona kod ubice sa predumišljajem ne treba da postoji! Nije bitno koliko neko ima godina, ako je smišljeno, planski ubio! - dodala je ona.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Natasa

06.05.2023 19:23

Jelena je totalno u pravu!