IZNELI SU CRNE DŽAKOVE! Ana Bekuta u DEPRESIJI nakon Mrkine smrti, komšije otkrile sve: 15 DANA NIJE IZLAZILA IZ KUĆE!

Autor:

Zabava

21.01.2022

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta ne može da se oporavi nakon smrti svog životnog saputnika Milutina Mrkonjića.

IZNELI SU CRNE DŽAKOVE! Ana Bekuta u DEPRESIJI nakon Mrkine smrti, komšije otkrile sve: 15 DANA NIJE IZLAZILA IZ KUĆE!

Foto: instagram.com

Pevačica Ana Bekuta ne miri se sa gubitkom partnera Milutina Mrkonjića, a kako kažu komšije ona nakon smrti nije izlazila iz stana u kom su zajedno živeli.

- Nismo je viđali od sahrane kako izlazi iz stana. Unuci su joj donosili sve ono što joj je bilo potrebno, često su u rukama držali namirnice i kese iz prodavnice. Tek nakon nekih 15 dana smo je videli kako šeta u obližnjem parku. Delovalo je ispijeno, umorno, loše se osećala zdravstveno. Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmejanija. Nikada je tako srećnu nismo viđali kao u periodu sa Milutinom. Smejala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke, Mrka je bio veliki džentlmen prema Ani, zbog toga je i razumemo zašto je uplakana i tužna konstantno - priča komšinica Mirjana za medije i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Videla sam pre neki dan kako je iz stana iznosila neke velike džakove. Nisam sigurna šta je bilo u njima. Spustila ih je zajedno sa unukom do ulaza zgrade i stavili su ih u gepek unukovog automobila. Džakovi su bili crne boje, tako da nisam sigurna šta je u njima bilo, moguće da je Milutinovu garderobu poklonila u humanitarne svrhe. Toliko mi je žao kada je vidim ubledelu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživela, ali i dalje se dobro drži - poručuje komšinica, dok jedan Anin poznanik iz ulice tvrdi kako su brojne poznate ličnosti dolazile da je posete nakon Mrkine sahrane, ali da ona nije bila raspoložena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Ana je bila u izolaciji nakon Milutinove smrti. Viđao sam brojne kolege koje su ulazile u zgradu, ali isto tako se nisu puno zadržavali. Nakon pet minuta bi napuštali istu. Siguran sam da su videli u kakvom je stanju pa nisu hteli da je uznemiravaju dugo. Kome bi u takvim situacijama zaista bilo do društva? Apsolutno nikome - zaključuje komšija iz ulice za “Super TV“.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

21.01.2022 12:54

Da nisu pare u tim crnim džakovima?

Odgovori 13 2
~notar

21.01.2022 14:41

Po novom i partnerke stiču pravo na ostavinu (penziju imovinu)

Odgovori 4 12