NOVI DEČKO DRAGANE MITAR KRIMINALAC! Mali Cuner je LEŽAO U ZATVORU za DVA UBISTVA, a oca mu je UBIO ZEMUNSKI KLAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2022

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar našla je novog dečka, a njegov profil nije ni malo za pohvalu.

NOVI DEČKO DRAGANE MITAR KRIMINALAC! Mali Cuner je LEŽAO U ZATVORU za DVA UBISTVA,  a oca mu je UBIO ZEMUNSKI KLAN! (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Bivša zadrugarka i modelsica, Dragana Mitar, odlučila je da stavi tačku na svoju vezu sa Edisom Edom Fetićem, te uplovila u novu ljubavnu vezu i to ni manje ni više nego sa Markom Guzijanom, kriminalcem koji je pre nekoliko dana izašao iz pritvora. Ona je objavila fotografije sa njim, na kojima se ljube i maze, a uz jednu je stavila opis ''muž'', a Kurir je saznao ko je do tada nepoznati mladić.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar novi dečko

Marko Guzijan, poznatiji kao Mali Cuner je sin Jovana Guzijana Cunera kog je ''zemunski klan'' ubio pre 20 godina.

Na nastupu Jelene Karleuše došlo je do incidenta kada se zakucao svojim automobilom u lokal, Mali Cuner je tada pobegao, dok je ''Audi'' pronađen na Karaburmi. U kolima je zatečena njegova kuma, koja je privedena iste noći na trežnjenje, a za njim je raspisana potraga. On je tada priznao krivicu u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu kada je osuđen na 6 meseci kućnog zatvora bez nanogice.

 

 

Mali Cuner je javnosti postao poznat jos 2007. godine kao maloletnik kada je sa 16 godina u Zemunu ubio dva čoveka, a za taj zločin je osuđen na samo osam godina zatvora i od tada navodno nosi pancir strahujući od krve osvete. 2017. godine je uhapšen zajedno sa Vojislavom Mitkovićem zbog sumnje da su oteli, mučili i brutalno pretukli mladića iz Zemuna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading