MILAN MARIĆ BACIO OKO NA OBOŽAVATELJKU, ISPLIVALA PREPISKA GLUMCA I "VOLŠEBNE"! "MUVA" se sa tviterašicom čiji se identitet ne zna (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Marić jedan je od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene, a jedna obožavateljka mu je privukla pažnju.

MILAN MARIĆ BACIO OKO NA OBOŽAVATELJKU, ISPLIVALA PREPISKA GLUMCA I "VOLŠEBNE"! "MUVA" se sa tviterašicom čiji se identitet ne zna (FOTO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Pixabay

Glumac Milan Marić otkad je raskinuo svoju vezu, važi za najpoželjnijeg neženju, a obožavateljke se ''polomiše'' da privuku njegovu pažnju, jedna je u tome i uspela. Naime, iza profila na društvenoj mreži ''Tviter'' iza fotografije žapca Kermita, krije se jedna dama koja svakodnevno posvećuje svoje postove glumcu, a da joj se to isplatilo dokaz je i to što je on počeo da odgovara na iste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Tviterašica koja koristi pseudonim „Volšebna“, a koja na profilnoj slici ima prepoznatljivu sliku Kermita žapca, nedeljama unazad tvrdi da je zaljubljena u glumca i da želi da joj on postane budući muž.

Marić je inače aktivan na ''Tviteru'' video je nekoliko njenih objava, pa se upustio u prepisku sa nepoznatom damom, a onda joj je i posvetio jednu objavu.

- Šta ću ja u srcu tvome, kad mi nije mesto tamo? Šta ću ja u tvome srcu, kad tako se malo znamooo? -  napisao je Marić.

 

 

Drugi korisnici su je odmah tagovali u komentarima tvrdeći da je objava posvećenja njoj, a ona se sa tim složila.

 

 

Volšebna se našalila i da želi da joj glumac bude budući suprug. Ona je na Bogojavljenje objavila fotografiju koja je sve nasmejala.

- Ukoliko večeras stavite ogledalce ispod jastuke, veruje se da ćete sanjati budućeg muža - a na drugoj žabac Kermit leži sa ogledalcem na kojem je montirana Marićeva slika.

 

 

- Milane, unesi me u kuću kao badnjak - uputila je poruku za Božić glumcu, koji joj je odgovorio na sličan način.

- Jeste, najbolje da te unesem na Božić pa posle cele godine da te unosim u kuću.

 

 

Žabica Kermit zbog toga, tačnije, Volšebna  toga tvrdi da su njih dvoje Megan Markl i princ Hari srpskog tvitera.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading