MANEKENKA UŽIVA U VRHUNSKOM LUKSUZU! Luka Jović nije štedeo, sve za TRUDNU Sofiju, keširao 15.000 € za 7 dana, sve od MERMERA i ZLATA!

Autor: Republika

Zabava

13.01.2022

11:02

Luka Jović častio je trudnu Sofiju Milošević luksuznim odmorom u Dubaiju.

MANEKENKA UŽIVA U VRHUNSKOM LUKSUZU! Luka Jović nije štedeo, sve za TRUDNU Sofiju, keširao 15.000 € za 7 dana, sve od MERMERA i ZLATA!

instagram.com/printscreen/sofijamilo

Fudbaler Luka Jović i njegova izabranica Sofiju Milošević, koja je u drugom stanju, trenutno uživaju u Dubaiju, a fudbaler Real Madrida je navodno za ovo luksuzno putovanje iskeširao 14.000 evra.

- Dogovorili su se posle Nove godine da otputuju zajedno u Dubai, ali kada je Luka saznao da će njegov klub igrati utakmicu protiv Barselone 12. januara odustao je od puta. Pošto je Sofiji obećao odmor u tom periodu, nije želeo da ostane sama u Madridu, pa je častio nju i sina sa sedam dana u Dubaiju - rekao je izvor blizak paru za Informer.

instagram.com/lukajovic

Sofija Milošević i Luka Jović

 

Fudbaler nije štedeo, pa joj je rekao "da izabere hotel koji hoće i da ne gleda cenu".

- Odlučila se za hotel koji se nalazi na poznatoj plaži Džumeira i u kom noć u luks apartmanu košta 2.000 evra, pa je Luku olakšala za 14.000 evra. Apartman u kojem boravi ima 70 kvadrata, bračni krevet, dečju sobu, veliki balkon sa pogledom na more, vrt i bazen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Jović zbog posla nije mogao da otputuje sa Sofijom i sinom, ali njima društvo prave brat Stefan i prijateljica Slađa.

- Zbog situacije sa koronom ne viđa se dovoljno sa ljudima koje voli. Zato ih je pozvala da krenu sa njom kako bi konačno bili zajedno, ali joj i pomogli oko dečaka. Luka je srećan što su sa njom ljudi koje voli.

Komentari (0)

Loading