DETETU MORAŠ DA BUDEŠ PRIJATELJ: Jovana Jeremić progovorila o preminuloj Kiki, pa uputila savet svim roditeljima!

Autor:

Zabava

14.12.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila o samopouzdanju, roditeljstvu i preminuloj Kristini Đukić.

DETETU MORAŠ DA BUDEŠ PRIJATELJ: Jovana Jeremić progovorila o preminuloj Kiki, pa uputila savet svim roditeljima!

Foto: Ognjen Bogdanović

Danas je obavljena sahrana Kristine Kike Đukić koja je pre nekoliko dana sebi oduzela život. Tragična vest o njenoj smrti uzdrmala je javnost. 

Voditeljka Jovana Jeremić je za Mondo progovorila o ovom tragičnom gubitku, otkrila da i sama dobija razne poruke, ali i uputila važne reči mladim ljudima i njihovim roditeljima.

 

 

- Raznih poruka dobijam ali ja stvarno to ne čitam jer baš imam izgrađeno samopouzdanje na bazi svojih kvaliteta i onoga koliko sam radila na sebi. Dakle, rad na sebi je najvažniji da bi imao ono pravo samopouzdanje koje je neophodno da bi mogao da podneseš i dobre i loše komentare. Jako mi je žao što se to dogodilo toj devojci, ali to je negde i dokaz da mladi moraju mnogo da rade na sebi, da ne treba nikad da žive sami - rekla je Jovana i dodala:

- Ja nikad u životu nisam živela sama, mislim da je samoća veliki okidač za mnoge probleme u životu, i da budu svesni sebe i svojih kvaliteta, da imaju sa temeljem izgrađeno samopouzdanje, a ne naduvano samopouzdanje kao balon koji kada probušiš ne ostane ništa. Davno je još poznato da baloni koji su naduvani helijumom lete visoko, ali ne zaboravite da je to samo helijum, kada nestane, nema ni balona. Prema tome, potrebno je leteti na bazi krila a ne na bazi gasa jer krila zauvek ostaju. Ko razume, shvatiće šta sam htela da kažem.

 

 

Kako je i sama roditelj, svesna je da deca moraju da se upoznaju sa tehnologijom, ali i da je na roditelju kako će to kontrolisati.

- Roditelji moraju da razviju mehanizam kako će da kontrolišu svoje dete. Mi živimo u digitalnoj eri i nemoguće je zabraniti korišćenje društvenih mreža, i ne treba se uopšte postavljati da zabranjuješ detetu ali moraš da kontrolišeš i moraš detetu da budeš prijatelj, da se baviš svojim detetom - zaključila je voditeljka za Mondo.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading