JUTJUBERKA KRISTINA SE UBILA NA MAJČIN ROĐENDAN: Drugarica iznela nove JEZIVE detalje TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

14.12.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić je u 21 godini života preminula, a sada je otkriveno da je taj dan bio njenoj majci rođendan.

JUTJUBERKA KRISTINA SE UBILA NA MAJČIN ROĐENDAN: Drugarica iznela nove JEZIVE detalje TRAGEDIJE!

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić preminula je 9. decembra u iznajmljenom stanu u Beogradu, a sahrana će biti održana danas na beogradskom groblju Lešće.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić

 

Kikina prijateljica Mina Dea Avramović ispričala je da jutjuberka nije bila suicidalna, jer je Kika preminula na dan majčinog rođendana.

Republika

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

 

- Informacija koju javnost verovatno ne zna, jeste da je taj dan bio rođendan njenoj majci... A Kika definitvino nije bila osoba koja bi, čak i da je to uradila, a ne znamo još šta se tačno desilo, ne bi to uradila na dan kada je rođendan njene majke. Svakako da se nešto dogodilo, ali to je sada na policiji, patolozima i doktorima da otkriju šta se desilo, a mi možemo samo da nagađamo, što mislim da će dovesti do novih problema - zaključila je drugarica preminule Jutjuberke za Hype TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Istina

14.12.2021 11:24

Ma kakvo samoubistvo, ne razumem zašto od nje sada prave nekakvu herionu a svi znaju i većini je jasno da je istina da je umrla od PREDOZIRANJA ... pogledajte njene skorašnje klipove, pobogu ljudi samo što joj na čelu nije napisano "ja se drogiram" ...

Odgovori 14 8