JUTJUBERKA KIKA NAJAVILA SVOJU SMRT NA INSTAGRAMU: Poslednja objava LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić redovno je kačila snimke na društvene mreže, a poslednju objavu je imala samo četiri dana pre smrti.

JUTJUBERKA KIKA NAJAVILA SVOJU SMRT NA INSTAGRAMU: Poslednja objava LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo nakon duge i teške borbe. Njenu smrt potvrdile su njena majka i najbolja prijateljica, a sada otkrivamo koja je poslednja objava influenserke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Kika je poslednju objavu na Instagramu imala pre tri nedelje, gde je objavila selfi na kom je bila nasmejana. Fanovi su i dalje šokirani njenim potezom pa se komentari samo nižu ispod slike.

- Pitala me je ,,Gde idemo?", odgovorila sam ,,Na mesec" - napisala je Kika, zbog čega su svi pomislili da je ovim najavila svoju smrt. 

Međutim, jutjuberka je pre samo 4 dana objavila na svom Jutjub kanalu video kako igra igricu po uzoru na jednu od najpopularnijih serija "Skvid gejm". Kika je sve vreme bila nasmejana i energična, pa ništa nije ni slutilo da će samo četiri dana kasnije uslediti ovakva tragedija.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading