BATA SPASOJEVIĆ OTKRIO KO JE NJEGOVA MUZA: Dizajner priznao šta ga je NAJVIŠE inspirisalo, a ONDA je progovorio o POZNATOM pevaču! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bata Spasojević održao je svoju reviju "Probaj me" i tim povodom je otkrio šta ga je inspirisalo za ovu liniju.

BATA SPASOJEVIĆ OTKRIO KO JE NJEGOVA MUZA: Dizajner priznao šta ga je NAJVIŠE inspirisalo, a ONDA je progovorio o POZNATOM pevaču! (VIDEO)

Foto: Promo/Marko Arsić Ištvan Cekuš

Proslavljeni dizajner Bata Spasojević održao je pravi spektakl sinoć u Beogradu kada je predstavio svoju reviju "Probaj me" koja je inspirisana Oliverom Mandićem.

Bata kaže da mu je za ovu liniju inspiracija bio upravo pevač zbog svoje autentičnosti.

- Oliver je svetla tačka koja je meni prijala i ovaj put je kulminirala kroz ovu kolekciju. Linija je inspirisana njegovim ogromnim radom. On je nacionalno blago i niko ga nije prestigao što vizuelno tako i u produkcijskom smislu.

Na pitanje šta ga je tačno privuklo kod pevača da celu reviju posveti njemu, dizajner je rekao da je veliki udeo imala njegova smelost.

- On je tata za mnoge, postavio je svoje neke standarde jer je radio sve smelo i to u doba komunizma. Šminkao se, nosio je štikle a mnogi se sada boje da naprave neki iskorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading