ANA RADULOVIĆ U DRUŠTVU ZGODNOG MUŠKARCA: Voditeljka lumpovala do JUTRA, a svi su gledali u NJEGA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.12.2021

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović pojavila se u prestoničkom klubu kako bi dala sebi oduška, a u njenom društvu je bio popularni pevač.

ANA RADULOVIĆ U DRUŠTVU ZGODNOG MUŠKARCA: Voditeljka lumpovala do JUTRA, a svi su gledali u NJEGA! (VIDEO)

Foto: Republika

Voditeljka emisije "Pitam za druga" Ana Radulović gde god da ode mami uzdahe jačeg pola, pa je tako otišla u jedan prestonički klub da se malo zabavi.

Ana je izašla u noćni provod sa mužem, pevačem Mirčetom Radulovićem, a naša Paparaco ekipa je zabeležila snimak voditeljke i pevača u ljubavnom zanosu.

Republika

Foto: Republika

Ana Radulović

 

Voditeljka je nedavno pričala da ne voli noćne izlaske, te smo se iznenadili kada smo je videla u opuštenom izdanju kako igra sa suprugom sa kojim je u braku već osam godina.

 

 

- Bilo nekad, sad ne, počela sam mnogo više da radim i onda mi mnogo više treba da provedem kući, da se odmorim, da spremam emisiju tako da ne stižem toliko da izlazim ali volim - rekla je Ana za Republiku.rs.

 

 

Atraktivna voditeljka je celu noć skakala i veselila se, a nije se odvajala od Mirčeta, sa kim je prvi put viđena u javnosti. Ljubavni par je celo veče razmenjivao nežnosti i dokazao zašto im ljubav traje skoro deceniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading