TEODORA DŽEHVEROVIĆ BANKROTIRALA? Pevačica kupila stan, a sada nema PREBIJENE PARE!

Autor:

Zabava

14.12.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović je kupila stan u koji je uložila dosta novca, a sada je izvor blizak njoj otkrio da je pevačica u bankrotu.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ BANKROTIRALA? Pevačica kupila stan, a sada nema PREBIJENE PARE!

Foto: instagram.com

Teodora Džehverović voli da se hvali lagodnim životom na Instagram nalogu, a sada je dobro obavešteni izvor otkrio da je pevačica bankrotirala.

 

 

Mlada pevačica je nedavno pazarila svoju prvu nekretninu, a ne krije da je bacila sumanutu svotu novca kako bi opremila stan sa nameštajem.

– Teodori je san da ima svoj stan od kada je počela da peva, pa je za to štedela sve ove godine od kada je na sceni – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

 

 

– Kupila je stan od preko sto kvadrata u elitnom naselju, a onda se i te kako otvorila i za nameštaj. Komadi su stizali iz Italije, Španije, Francuske… I za rasvetu je dala silne pare, kao i za opremanje kuhinje i kupatila. Nije joj palo na pamet da štedi jer je sigurna da će sve to zaraditi budući da je baš tražena i da joj posao ide od ruke. Ona je živela lepo i dok je njen momak Nino bio u Srbiji, svuda su putovali, skitali, čašćavali se… Međutim, za nju nema zime, vredna je i pare samo kaplju. Čak je sebi uzela i novi mercedes, ali nisam sigurna koliko je on koštao. U svakom slučaju, zaslužila je jer je sve stekla trudom i radom – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading