ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKI JE BUDŽET PARTIZANA! Mijailović OTKRIO sve do poslednjeg evra!

Autor:

Sport

14.12.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan je u novu sezonu ušao sa velikim ambicijama, jedna od tihe je svakako i povratak u Evroligu ali i titula u ABA ligi. Još od trenutka kada se Željko Obradović definitivno vratio u Humsku a crno-beli počeli da angažuju milionska pojačanja, počela je spekulacija o "dubini" Partizanovog budžeta.

ŠOKIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKI JE BUDŽET PARTIZANA! Mijailović OTKRIO sve do poslednjeg evra!

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Tim crno-belih pojačan je asovima poput Kevina Pantera, Zeka Ledeja i sa nekoliko talentovanih mladih igrača na čelu sa Alenom Smailagićem.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović govorio je u intervjuu za Mozzart sport koliki je budžet crno-belih, s obzirom na to da su u javnosti postojale brojne spekulacije.

- Budžet za igrače i stručni štab je nešto malo iznad 6.000.000 evra bruto, ali tu su i organizacija kluba, putovanja, zakupi sala... Godišnje između 800.000 i 1.000.000 evra vratimo starih dugova. Ljudi moraju da znaju i da 15 odsto našeg budžeta koristimo za vraćanje starih dugova. Postoji i zakup sala, putovanja, plate stalno zaposlenih – istakao je Mijailović.

Foto: Starsport

 

Predsednik crno-belih je napomenuo i koliki je značaj odigravanja utakmica u Štark areni.

- Ove godine ćemo zbog atletike i boksa izgubiti najmanje 800.000 evra od karata. Dolaze nam utakmice koje će biti mnogo posećene, drugi deo sezone koji dovodi veći deo publike na tribine. Pritom se završnica Evrokupa igra tamo gde je F4 Evrolige. Tu klubovi neće imati mogućnost da prihoduju. Igra se i na po jednu utakmicu i lako se izgubi prednost domaćeg terena. To je takođe udarac na budžet - naglasio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading