OBRADOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Posle poraza od Cedevite još LOŠIH vesti za Partizan!

Autor:

Sport

11.12.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović smatra da je odbrana bila problem u meču sa Cedevita Olimpijom, a posle poraza je imao zabrinjavajuće vesti za sve navijače.

OBRADOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Posle poraza od Cedevite još LOŠIH vesti za Partizan!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Obradović je prvo čestitao slovenačkom timu na pobedi.

- Čestitam Cedeviti na zasluženoj pobedi. Rekao sam da su promenili ‘roster‘ i da igraju izvanredno u napadu i to su pokazali. Spoljni igrači su presudili, a naša odbrana nije bila ni blizu na nivou- rekao je trener crno-belih.

Govorio je i o situaciji sa Kevinom Panterom, kao i povredom Balše Koprivice.

- Imali smo nesreću da igramo bez Kevina Pantera. Medicinski deo stručnog štaba je u konsultaciji sa doktorima odlučio da Kevin ima povredu koja je mogla da dovede do ozbiljnije povrede, iziskivalo je tretman i pauzu. Ako je procenjeno da ne igra, onda je važnije da to tako bude i da se ne pogorša povreda, pa da duže pauzira. Nisam mogao da računam na Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu, jer je povredio skočni zglob, videćemo stanje. Utakmica je izgubljena u odbrani. Hvala i navijačima na bodrenju tokom celog meča- objasnio je.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter i Balša Koprivica

Istakao je još jednom da je odbrana bila problem.

- Igrali smo pogrešno, utakmicu smo pripremali da zaustavimo njihove glavne kreatore, ali smo stalno kasnili, iako smo to jasno postavili. To je stvar koncentracije i nešto na čemu mladi igrači moraju da rade. Nemoguće je na jedan način igrati odbranu, morali smo da menjamo, koncentracija nije bila na nivou u igri jedna na jedan i posle toga u igri dva na dva. Njihovi kreatori su izvanredno odigrali, kažnjavali sve. Onda smo mi šutirali slabo slobodna bacanja, imali dosta izgubljenih lopti koje nisu bila posledice njihove agresivnosti, već naše dekoncentracije, bacanje lopte direktno njima u ruke i oni su na to davali lake koševe- zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading