VUJOŠEVIĆ O PADU PARTIZANA: Sve je to očekivano!

Autor:

Sport

13.12.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Partizan je nakon sjajne serije pobeda što u regionalnom takmičenju, što u Evrokupu, ušao u period oscilacije te je zabeležio i poraze, a poslednji su doživeli od Cedevite Olimpije u Beogradu. O ovom, neprijatnom periodu, govorio je i nekadašnji, legendarni, trener crno-belih Duško Vujošević

VUJOŠEVIĆ O PADU PARTIZANA: Sve je to očekivano!

Foto: Starsport

Duško Vujošević

Vujošević je prisustvovao meču protiv Cedevite kada je doživeo ovacije sa tribina.

- Osetila se potrošnja energije iz utakmice Evrokupa, koju je Partizan odigrao u Parizu i koja je bila veoma neizvesna. Na to se nadovezao nedostatak Kevina Pantera i povreda mladog Balše Koprivice. S druge strane, Cedevita Olimpija je bila rasterećena i motivisana, ovo je verovatno njihova najbolja utakmica ove sezone. Mnogo je utakmica u sezoni, ali treba znati i izgubiti da bi se znalo pobeđivati i biti prvi na kraju - rekao je Vujošević za Kurir.

Republika

Foto: Starsport

 

Popularni Duško je takođe istakao da zna kako se trenutno radi u Partizanu i da veruje u ovaj mladi tim.

- Oscilacije su karakteristika mladosti. Znam da dobro treniraju, svi znaju ko je Željko Obradović, on će to sigurno podići na viši nivo. Već je podigao u odnosu na stanje u klubu koje je zatekao kad je došao, ali padovi i usponi su nešto očekivano u ovom periodu - kaže za Kurir proslavljeni trener crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading