PIJANA VREĐALA LJUDE, A ZATIM OŠAMARILA GOŠĆU: Sudiji koja je tukla ženu na Vračaru ovo nije PRVI INCIDENT, pre 6 godina doživela UŽASNU TRAGEDIJU!

Autor:

Hronika

13.12.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Višeg suda u Beogradu, udovica je advokata koji je pre šest godina izrešetan u blizini Hrama Svetog Save, bez ikakvog povoda je u četvrtak uveče napala i udarila žensku osobu u jednom restoranu u Nevesinjskoj ulici na Vračaru!

PIJANA VREĐALA LJUDE, A ZATIM OŠAMARILA GOŠĆU: Sudiji koja je tukla ženu na Vračaru ovo nije PRVI INCIDENT, pre 6 godina doživela UŽASNU TRAGEDIJU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon incidenta ona je pobegla iz lokala. Prema rečima svedoka, žena sudija je u vidno alkoholisanom stanju, bez ikakvog povoda, vređala goste restorana i pored intervencije obezbeđenja, piše Informer.

- Jednu gošću je najpre polila pićem, a potom je ošamarila i verbalno joj pretila, sve vreme je gurajući. Videvši da se drugačije ne može smiriti, neko od prisutnih je pozvao policiju, ali je agresivna žena istrčala i otišla u nepoznatom pravcu - rekao je jedan očevidac.

Nije joj prvi put

Kada je u restoran došla policijska patrola, sačinjen je zapisnik o incidentui uzete su izjave svedoka, posle čega je protiv sudije podneta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira. Da li će eventualno i krivično odgovarati, za sada je neizvesno, kao i da li će je privatno tužiti napadnuta žena.

Izvor Informera iz pravosuđa otkriva da ovo nije prvi incident u kojem je glavni akter bila ova sudija Višeg suda.

- Ona ima već nekoliko prijava za slične incidente, ali zasad ništa nije procesuirano. Poslednji slučaj desio se nedavno u jednoj garaži, zapravo improvizovanom kafiću, gde je takođe pod uticajem alkohola izazvala incident. Njene kolege su takođe imale pritužbe na njen rad, ali nikakav disciplinski postupak nije pokrenut verovatno zbog tragedije koja joj se pre šest godina dogodila - kaže sagovornik Informera.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Sudija je, inače, u oktobru 2017. prešla iz Drugog osnovnog suda u Viši sud, samo dve godine nakon što joj je ubijen suprug, advokat, koji je izrešetan 2015. godine. Njegov ubica je uhapšen i osuđen je na 30 godina zatvora.

Kako se ispostavilo, advokat je likvidiran jer se zamerio jednom crnogorskom mafijašu, koji je kasnije ubijen u Budvi. Sudija je tokom sudskog postupka saslušana kao jedan od ključnih svedoka u vezi s okolnostima koje su prethodile ubistvu njenog supruga.

Kako je tada rekla, taj Crnogorac je angažovao njenog supruga kada su protiv njega u Srbiji iu Crnoj Gori pokrenuti postupci zbog jednog ubistva.

- Moj suprug mu je otkazao punomoćje. Mesec dana posle prekida saradnje usledilo je konstantno maltretiranje i neumesno ponašanje tog Crnogorca, koji je preko telefona toliko vikao na mog muža da je odzvanjala cela kuća - rekla je tada ona.

Doživela traumu

Kako je dalje navela, njen suprug je potom u julu 2015. godine napadnut u Čuburskoj ulici i taj slučaj je prijavio policiji. Upitana o pretećem pismu koje je posle ubistva predala policiji, ona je uplakana odgovorila da joj ga je suprug pokazao čim ga je dobio, ali ne i njegovu sadržinu, jer je hteo da je zaštiti pošto je tada bila u drugom stanju.

Na kraju svedočenja dodala je i da je mesec dana pre ubistva prijavio policiji da ga konstantno prate dva automobila, crni "audi" i beli "alfa romeo".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading