MUŽ VERICE ŠERIFOVIĆ PREMINUO ZBOG TEŠKE BOLESTI: Pevačica otkrila DETALJE koje niko nije znao: Molila sam se pred upaljenom SVEĆOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Verica Šerifović progovorila je o njenom bivšem suprugu Miodragu Mići Nikoliću, koji je preminuo nako kratke i teške bolesti.

MUŽ VERICE ŠERIFOVIĆ PREMINUO ZBOG TEŠKE BOLESTI: Pevačica otkrila DETALJE koje niko nije znao: Molila sam se pred upaljenom SVEĆOM! (FOTO)

Foto: Republika

Pevačica Verica Šerifović poslednjih godina se potpuno povukla sa estrade, živi mirnim životom, a njena ćerka Marija Šerifović je svakim danom iznenada nekim novim uspehom. Međutim, njih dve neretko pričaju o Veričinom bivšem mužu, koji je nakon teške bolesti 2017. godine preminuo. Cela estrada je tada bila u suzama, jer je on bio izuzetno poštovan među kolegama sa estradnog neba. 

 

 

Inače, radi se o Miodragu Mići Nikoliću, koji je bio poznati kompozitor, kao i vlasnik izdavačke kuće. Mnoge Veričine kolege sa estrade bili su klijenti njenog supruga, a između ostalog na listi se našao i Šaban Šaulić. Inače, Verica je u brak sa Miodragom uplovila nezadugo nakon što se razvela od Marijinog oca, Rajka Šerifovića i to samo godinu dana kasnije. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Miodrag Mića Nikolić, muž Verice Šerifović

 

Verica i Miodrag bili su dve tri godine u braku, a iako se spekulisalo da Mariji on ne prija kao očuh, pevačica je uvek isticala da nema ništa protiv majčinog izbora partnera, te da ona sama ne bi volela da bude usamljena. 

- Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv. I sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno - pričala je Verica, pa dodala:

 

 

- Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari. Mariju apsolutno podržavam u svim njenim izborima i uz nju sam stalno. Često smo zajedno na njenim koncertima. Bila sam uz nju i u Helsinkiju maja 2007. kada je pobedila na Evrosongu. Pred nastup sam je naterala da se pomoli pred upaljenom svećom i popije malo svete vodice koju samdonela iz manastira Svetog Vasilija Ostroškog - otkrila je svojevremeno Verica, prenose domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Fontama9

13.12.2021 07:50

Sta na sve to kaze,Zoka Maradona,a Marija?