VODITELJKU SLAGALICE RAZVOD UNIŠTIO: Marija Veljković progovorila o arhitekti koji ju je SLOMIO: TEK MI SLEDE REZOVI! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Veljković progovorila je o svom razvodu od arhitekte Milana Milovanovića.

VODITELJKU SLAGALICE RAZVOD UNIŠTIO: Marija Veljković progovorila o arhitekti koji ju je SLOMIO: TEK MI SLEDE REZOVI! (FOTO)

Foto: youtube.com/burekdzijaful

Poznata voditeljka Marija Veljković prethodnih pet meseci se nije oglašavala povodom pisanja medija o ljubavnom krahu i razvodu koji je doživela. Kako su mediji saznali, Marija je okončala svoj brak, a voditeljka ,,Slagalice" sada je prvi put progovorila o njemu. Naime, Marija je bila udata za arhitektu Milana Milovanovića. Kako se spekulisalo, Milan je tek tako ,,obrisan" sa svih porodičnih fotografija, što je izazvalo sumnju da ruže u njihovom braku više ne cvetaju. 

 

 

Marija je na svom kanalu objavila video snimak u kom je prokomentarisala celu 2021. godinu, pa se osvrnula na teške trenutke koje joj je donela. Nije krila suze u očima, pa je tako bilo jasno koliko joj  je zapravo bilo teško da podnese sve što joj se desilo. Međutim, pored manje lepih dešavanja, Marija se tokom ove i dosta puta radovala. 

 

 

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - iskreno je rekla Marija sa suzama u očima i naglasila da su joj deca najveći smisao života i da zbog njih želi i ima snage da se bori.

 

 

 - Ja sam konačno u ovoj godini progovorila, zauzela se za sebe, rekla svoje mišljenje, rekla i stala iza toga. Ono što je moj savet svima na ovu temu jeste da ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas. Dakle, cenite sebe, cenite to što jeste svoju posebnost. I nemojte da vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni. To vam priča osoba kojoj je to govoreno godinama. Borite se za sebe - zaključila je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
NOA

12.12.2021 21:14

Ja ne razumem šta je sa ljudima! Zna se zbog čega se razvodi, zbog alkohola, droge, nasilja, kocke, sve drugo se da pregurati pa i istrpeti! Ljubav prodje kako god, samo treba odlučiti u glavi da ostanemo sa tom osobom zbog svega što smo stvorili i ako je dobar čovek. I tako je sve u životu laž sem dece, a ljudi su generalno prepuni tripova!