POZNATOG PEVAČA (25) PRONAŠLI MRTVOG U SOBI: Tragična vest zavila u crno njegovu PORODICU, policija otkrila šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar i pevač pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, a prijatelj koji ga je zatekao zauvek je zadobio traume.

POZNATOG PEVAČA (25) PRONAŠLI MRTVOG U SOBI: Tragična vest zavila u crno njegovu PORODICU, policija otkrila šta se desilo! (FOTO)

Foto: Photo by Andriy Tod on Unsplash

Poznati kalifornijski muzičar Čarls Ingals, koji je bio popularan pod imenom CharlestheFirst, kako saznaju mediji, pronađen je u beživotnom stanju, kako leži mrtav u hotelskoj sobi u Nešvilu. U petak, tragičnu informaciju dobila je muzičareva porodica, a na društvenoj mreži Tviter pojavilo se i zvanično saopštenje. 

Čarls je imao svega 25 godina, a u hotelu ga je pronašo blizak prijatelj. U ranim jutarnjim satima prijatelj muzičara došao je do njegove sobe kako bi se videli, a onda je doživeo traumu za ceo život, kada je ugledao Čarlsa kako leži mrtav. Nakon uviđaja, policija je saopštila da nema dokaza na telu da se radi o nekoj traumi, međutim, nalogom je navršeno da se odradi obdukcija i toksikološki nalazi. 

- Rano jutros naš voljeni Čarls Elijas Ingals preminuo je u snu. Čarls je bio duboko dirnuo sve koji su ga poznavali -stoji u objavi na Tviteru koju je podelio "Lab Group", multimedijski kolektiv čiji je saosnivač upravo Igals.

 

 

Čarslove kolege i prijatelji se opraštaju od njega na društvenim mrežama, a tužne i dirljive poruke stižu sa svih strana. Producent mladog muzičara nije mogao da veruje kada je dobio ovu tužnu vest, pa je opisao po čemu će pamtiti Čarsla. 

- Još jedan mladi čovek je otišao... Počivaj u miru, CharlestheFirst. Kratko smo se sreli nekoliko puta, ali to je nebitno... Uvek je imao sjajnu energiju i ono što je radio, radio je vrlo dobro - napisao je producent elektronske muzike Skrim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading