U SLUČAJU RAZVODA OSTAĆE PRIJATELJI: Svekrva Jovane Jeremić se oglasila i otkrila istinu, OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Autor:

Zabava

23.11.2021

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je na Instagram profilu skinula muževljevo prezime, što je navelo njene fanove, da voditeljka proživljava bračnu krizu, a sada se povodom cele situacije, oglasila i svekrva, te je otkrila šta je tu po sredi.

U SLUČAJU RAZVODA OSTAĆE PRIJATELJI: Svekrva Jovane Jeremić se oglasila i otkrila istinu, OVOME SE NIKO NIJE NADAO!

Foto: Ognjen Bogdanović

Voditeljka Jovana Jeremić redovno intrigira javnost svojom pojavom, a pre nekoliko dana je napravila potez koji je sve iznenadio. Vioditeljka je na Instagram profilu skinula muževljevo prezime, što je navelo njene fanove, ali i javnost da pomisle da je njenom braku zaista došao kraj.

O razvodu Jovane Jeremić i njenog supruga Vojislava Miloševića danima se spekuliše u javnosti, a sada se ponovo oglasila njena sverkva Zorica, kako prenosi Blic.

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Jeremić se razvodi?

- Nema potrebe da se od mog života pravi rijaliti. To su izmišljotine. Zarad naslovne strane da bi se prodavao tiraž. Uvek sam bila okej sa svekrvom. Zvala me je i rekla: “Razvela se od mog sina ili ne, uvek ćeš biti moja snajka” - rekla je Jovana Jeremić, a onda je novonastalu situaciju prokometarisala i njena svekrva koja ističe da su u odličnim odnosima i da snajku podržava u svemu:

- Jovanu uvek podržavam, ona je meni kao ćerka. Bila je uz mog sina uvek i zato će uvek imati moju podršku, ja je volim kao da je moja, šta god bilo između mene i mog sina. I u slučaju razvoda ostaće prijatelji. Rodila mi je zlatnu unuku i hvala joj na tome - rekla je Zorica Milošević, kako prenosi Blic.

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić i njen suprug su već nekoliko godina u braku

Podsetimo, Jovana je godinama u braku sa Vojislavom Miloševićem sa kojim ima ćerku, a osim ovog poteza, ona je takođe podgrejala sumnje i njenim brojnim izjavama, koji su aludirali na to, da nešto ne štima u njihovoj bračnoj zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Saša

03.12.2021 13:25

Ko visoko leti nisko pada. (STARA POSLOVOCA)