NAS DVE, JEDNA MAJKA, JEDNO SRCE: Oglasila se sestra Merime Njegomir, a od njenih reči SUZE SAME TEKU NIZ LICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Merima preminula, obavila je estradu u crno, te su porodica i prijatelji, danima opraštali od muzičke legende, a sada se oglasila i njena sestra sa porukom koja slama srce.

NAS DVE, JEDNA MAJKA, JEDNO SRCE: Oglasila se sestra Merime Njegomir, a od njenih reči SUZE SAME TEKU NIZ LICE! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir umrla je 20. novembra posle borbe sa teškom bolešću, a u toku je njena sahrana na Novom groblju.

Vest da je Merima preminula, obavila je estradu u crno, te su porodica i prijatelji, i mnoge kolege nakon njene smrti, opraštali danima putem društvenih mreža emotivnim porukama, a sada se oglasila i njena sestra Nina Pavić.

 

 

- Nas dve, jedna majka, jedno srce! Jedna polovina srca je prestala da kuca! Svi će se oprostiti od tebe, ja neću, ne želim, ne mogu. Sve dok i ova druga polovina ne prestane da kuca - napisala je neutešna Nina na društvenim mrežama, nakon čega su poruke podrške i saučešća nastavile da se nižu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading