ČETIRI SVEŠTENIKA NA SAHRANI MERIME NJEGOMIR! Počelo OPELO, najrođeniji briznuli u plač! (FOTO/ VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opelo je počelo ispred crvke, a Merimini najrođeniji nisu mogli da zaustave suze zbog gubitka ove velike muzičke legende.

ČETIRI SVEŠTENIKA NA SAHRANI MERIME NJEGOMIR! Počelo OPELO, najrođeniji briznuli u plač! (FOTO/ VIDEO)

Foto: Republika.rs

Čuvenoj pevačici Merimi Njegomir, koja je preminula 20. novembra, održana je komemoracija u zgradi Radio Beograda u Kamenoj sali, a onda sui se zvanice uputile na Novo groblje, kako bi odali poslednju počast.

Opelo je služilo čak četiri sveštenika, dok su se Novim grobljem prolamali jecaji i tuga za preminulom Merimom Njegomir. Dok je trajalo opelo, pevao je Crkveni hor, a njen i najbliži nisu mogli da zaustave suze. Poslavljena pevačica je bila toliko poštovana, kako u muzičkim, tako i u svim sferama javnog života, da joj je na sahranu, došao čak i predsednik Aleksandar Vučić, kao i mnogi drugi.

Foto: Republika.rs

Kolege i prijatelji neutešni

Podsetimo, na komemoraciji su Ana Bekuta, Olivera Kovačević i mnogi drugi govorima, rasplakali sve prisutne, zasigurno je ovaj dan, jedan od najtežih za estradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading