U TOKU JE SAHRANA MERIME NJEGOMIR! Goca Lazarević u SUZAMA, pevačica ne može da dođe sebi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvima na sahranu Merime Njegomir su stigli najuži članovi porodice, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji, takođe i Goca Lazarević koja u crnini, vidno potrešena nije mogla da sakrije gorke suze, koje su se slivale niz njeno lice.

U TOKU JE SAHRANA MERIME NJEGOMIR! Goca Lazarević u SUZAMA, pevačica ne može da dođe sebi! (VIDEO)

Foto: republika.rs,

Legendarnoj pevačici Merimi Njegomir, koja je preminula 20. novembra, održana je komemoracija u zgradi Radio Beograda u Kamenoj sali, a ubrzo potom zvanice su se uputile na Novo groblje, kako bi našu veliku muzičku legendu ispratili na večni počinak.

Porodica je stigla na Novo groblje, a ubrzo potom i njene brojne kolege i prijatelji, koji se ove muzičke legende sećaju samo po dobrom. Među prvima su stigli najuži članovi porodice, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji, takođe i Goca Lazarević koja u crnini, vidno potrešena nije mogla da sakrije gorke suze, koje su se slivale niz njeno lice zbog smrti Merime Njegomir. 

Podsetimo Merime je preminula nakon borbe sa rakom pankreasa, od koga je preminuo i njen kolega, pevač Marinko Rokvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading