SMRT U PORODICI VODITELJKE PINKA: Potresnim rečima se oprostila od člana porodice! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga je zavladala u porodici voditeljke televizije Pink, koja se potresnim rečima oprostila od člana porodice preko Instagram profila.

SMRT U PORODICI VODITELJKE PINKA: Potresnim rečima se oprostila od člana porodice! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

Voditeljka Pink televizije Tijana Prica na Instagram profilu objavila je tužne vesti o gubitku člana porodice kojije za nju predstavljao ceo svet. Naime, kako Tijana navodi u statusu kojim se oprostila od dede Miloša, on je bio profesor u penziji dok je studirala novinarstvo na Političkim naukama i bio joj je podrška sve vreme dok je radila i školovala se. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

 

Nakon duge i teške bolesti, deda Miloš je preminuo, a voditeljka se potresnim rečima oprostila od njega preko Instagram profila. U komentarima su se našli mnogi Tijanini pratioci koji su joj upućivali reči podrške i izjavljivali saučešća. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

 

- Dok sam studirala Fakultet Političkih Nauka i radila na televiziji "Pink" svi su me pitali kako postižem da spremim ispite, moj odgovor je bio imam njega - deda Miloša, profesora u penziji, on je čitao na hiljade strana o kojima smo dugo diskutovali i tako pripremali moje ispite! Hvala ti deda za sve! - napisala je pre sat vremena neutešna Tijana uz emotikon slomljenog srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading