MLADI GLUMAC (28) PREMINUO IZNENADA: Porodica zavijena u crno, a POTRESNE REČI prijatelja će vam naterati suze na oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perspektivni mladi glumac preminuo je iznenada u 28 godini života, prijatelji i porodica i dalje ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga više nema.

MLADI GLUMAC (28) PREMINUO IZNENADA: Porodica zavijena u crno, a POTRESNE REČI prijatelja će vam naterati suze na oči! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Poznati mladi glumac Džoi Morgan skončao je svoj život sa samo 28 godina u nedelju, što su potvrdili i njegovi prijatelj na drutšvenoj mreži Tviter, koji se već satima unazad opraštaju od njega potresnim rečima. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džoi Morgan preminuo

 

Za sada još uvek nije potvrđen uzrok smrti, ali reditelj Kristofer Lendon potvrdio je glumčev prerani odlazak na onaj svet. Inače, Kristofer je podelio na društvenim mrežama snimak iza scene sa Džoijem na setu filma ,,Scouts Guide to the Zombie Apocalipse", a uz snimak napisao je i potresnu poruku, kojom se oprostio od dragog glumca. 

Prijatelji i poznanici, kao i porodica se opraštaju od Džoija, a jedan od tvitova je postao viralan. 

- Počivaj u miru Džoi Morgane, ,,Scouts guide" i dalje je moj omiljeni film svih vremena! Čoveče, svi umiru!. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading