STIŽU RODE U DOM POZNATOG PEVAČA: Željko Samardžić postaje DEDA, trudna ćerka Minja objavila fotku koja je sve raznežila! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minja Samardžić će se poroditi za nekoliko nedelja, a njen otac Željko Samardžić će uskoro postati deda.

STIŽU RODE U DOM POZNATOG PEVAČA: Željko Samardžić postaje DEDA, trudna ćerka Minja objavila fotku koja je sve raznežila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Hayat Media BiH

U dom poznatog pevača Željka Samardžića stižu uskoro rode, a za nekoliko nedelja će postati deda!

Naime, ćerka poznatog pevača Minja Samardžić objavila je fotografije sa trudničkim stomakom, pa su postale viralne na društvenim mrežama istog trenutka. Sa svih strana pristižu poruke čestitki i podrške, a Minja uživa u najdivnijim danima. 

 

 

Inače, Minjin emotivni partner i budući otac je gitarista Vladimir Živković, koji izuzetno vodi računa o njegovoj voljenoj. 

 

 

Samardžićeva ćerka vrlo često objavljuje fotografije na kojima se vidi da je u poodmakloj trudnoći, a pevač ne propušta priliku da svaku prokomentariše sa nekim lepim emotikonom podrške. Samardžić jedva čeka da se ostvari u ulozi dede, zbog čega ne krije svoju sreću. 

 

 

Minja Samardžić je inače nasledila talenat za pevanje od oca, pre nekoliko godina objavila je album i svojevremeno nastupala po kluboima, ali nakon što je ostala u drugom stanju odlučilla je da se posveti majčinstvu i porodici, pa se povukla iz javnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading