PREMIJERA! MINSKO POLJE #1: Mina Vrbaški sa Osmanom i Misicom RAZMONTIRALA ZADRUGARE! Miljana je za ozbiljno lečenje, a tek kad čujete istinu o Dalili (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA TV

Zabava

18.11.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal REPUBLIKA.RS pokrenuo je novi video projekat "Minsko polje sa Minom Vrbaški", svalog četvrtka od 20 časova na portalu i Jutjub kanalu REPUBLIKA.rs

PREMIJERA! MINSKO POLJE #1: Mina Vrbaški sa Osmanom i Misicom RAZMONTIRALA ZADRUGARE! Miljana je za ozbiljno lečenje, a tek kad čujete istinu o Dalili (VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Ekipa video produkcije RepublikaTV-a, pokrenula novi video projekat "Minsko polje sa Minom Vrbaški", gde je domaći bivša zadrugarka Mina Vrbaški.

Emisija "Minsko polje" emitovaće se svakog četvrtka u 20h. 

Mina je u svojoj prvoj emisiji ugostila bivšu zadrugarku Jovanu Ljubisavljević, kao i oca zadrugara Stefana Karića, Osmana Karića. 

 Projekat "Minsko polje sa MInom Vrbaški, sastoji se iz nekoliko segmenata. Minsko prelistavanje, Bombastični snimci, Eskpolziva, kao i Samodistrukcija. 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jovana i Osman Karić u emisiji Minsko polje

Mina je u rublici Eksplozivno, Jovani i Osmanu pokazala ekskluzivne nage fotografije bivše učesnice Zadruge Ivane Marinković, gde su gosti ostali u šoku. 

- Znam devojku iz rijalitija, a sada sam upoznao i njeno telo - kroz osmeh je rekao Osman Karić, dok su devojke kroz smeh i šalu prokomentarisale naslovnu sliku sa portala Republika.rs Dalile Dragojević. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

Mina Vrbaški, Minsko polje

- Kakve su ovo obrve, Mina šta je ovo - prokomentarisala je Jovana, dok je voditeljka upitala gošću da li bi se prepustila Dalilinim rukama, s obzirom da je vlasnica kozmetičkog salona, na šta  je Misica imala više nego interesantan odgovor:

- Naravno da ne - rekla je Jovana. 

Emisiju Minsko polje sa Minom Vrbaški, možete pogledati u videu na početku teksta, a ako još niste zapratite naš Jutjub kanal REPUBLIKA, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj! 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dera

18.11.2021 20:09

I Mina je za ozbiljno lečenje.

Odgovori 14 1
Jagoda

19.11.2021 07:21

@Dera - Nimfomanka kao njena majka.

Odgovori 11 2
Kozma

21.11.2021 09:04

@Jagoda - Lako je tebi da pises po netu kad niko nece ni biciklo da nasloni na tebe. Lako je vredjati al ocisti ogledalo

bumerang

22.11.2021 00:57

mino kome ti pricas o batinama . da te podsetim Jelena GOLUBOVIC JOS JE OTROVALA SA LEKOVIMA ,SVI TVOJI LJUBAVNICI BESE 17 tEBE JE SVAKOSPAVAO samo koje zurio na voz nije stigao. Devojko imas tesku ppsiho dijagNozu umosto mozga imas spermu.Nema pokvarenije i perfidnije oobe od tebe .Mina imas kobilastu lepotu spolja a unutra si trula .Vrati se ljska u svoje selo .TARA NIJE DOBRO STALNO JE PLJUJES A PRIMILATE je u stan kad si zivela ispod Plavog mosta , Kamenjarko jedna psiho