EKSKLUZIVNO U LJUBAVNOM GNEZDU KARIĆA I JOVANE: Misica u SUZAMA o Zadruzi, pokazala nam SPAVAĆU SOBU i otkrila ŠOK detalje! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.10.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivša zadrugarka i misica Jovana Ljubisavljević ekskluzivno za portal Republika.rs otvorila je ljubavno gnezdo Stefana Karića i nje, koje se nalazi u najpoznatijoj vili na Zvezdari.

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić Zadruga 5

 

Jovana Ljubisavljević ekskluzivno za Republika.rs otvorila je ljubavno gnezdo u najpoznatiji vili na Zvezdari, koje je opremila po svom ukusu, ali za dodatne detalje čeka njenog voljenog Stefana Karića, koji se sada, kao što je poznato, nalazi u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Jovana je prvi put otvoreno progovorila o Karićevom učešću u rijalitiju, kako gleda na njegovo ponašanje, kao i koliko joj je teško kada ga gleda dok je on tužan i gleda u njihove zajedničke slike. U jednom trenutku Jovana se i zaplakala, jer se prisetila svih teških trenutaka koje je proživela sa Stefanom, a na kraju su uspeli da opstaju, što je danas vrlo retko.

- Ovo je ekskluziva koju sam odlučila da dam vašoj redakciji, ali odavde pratim Stefana danonoćno. Sad si već video neku privatnu arhivu, tako da si video sve to. Teško je generalno izneti i pritisak javne veze čak i da je napolju. Tu su večiti ratovi, na sve ovo što imam, ne bih mogla da izdržim. Ovo je idealna prilika  da mogu da ga posmatraim, sve mi se poremetilo, dan mi je noć, noć mi je dan, ali ćemo izdržati - izjavila je Jovana. 

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević

 

- Kada se setim svega, to je dirljiva priča, sve ovo gde se nalazimo je bila mašta, sećam se kada smo se jednom posvađali u Zadruzi, oko toga da li ćemo nastaviti napolju, ali da je teško, teško je, ima momenata kada se povučem u sebe, a sa druge strane sam prejaka. Ovo me je stiglo, pominjem se tamo svaki dan, kao da sam tamo. Tako da, generalno je teško, ali smo uspeli, zajedno smo, verujemo u tom. Ono što smo prošli je 3% onoga što je bilo. Najgori momenti su mi kada ga gledam da se on osami. Budim se sa njim, spavam sa njim, dan mi krene kada njemu krene - istakla je Jovana. 

- Upućena sam u svaki detalj, on je bio sličan i ovo što je sada, vaspitan je da poštuje starije, kodeske prijateljstva. Kao mali je voleo motore, automobile, to je uz tatu zavoleo, imao je, kao i svako dete koje je jedinac sve to. Što se tiče prijateljstva naravno da je darežljiv, da daje za sve, nebitno da li ima za njega. Poštuje prave vrednosti, što je danas teško naći. Upoznala sam svaki deo, i kroz slike, i kroz priču sa Osmanom, Tinom i sa njegovom mamom, primerno dete, kao i svako, imao je oscilacije, ali taman kad popusti tata, zategne mame i obrnuto - govori misica o Kariću kao detetu.

 

- Užasne stvari se pišu, imam četiri telefona, laptop, tablet, samo sama sa sobom da gledam, onda otvorim portal jedan za drugim, laži, više ni demantujem, sve dok ne vidim video materijal, kao ovaj, e to mi je verodostojno. Ne mogu da se opterećujem, ne želim da se pravdam bilo kome, pokušavam da se vratim na ono staro. Da izađem iz čaure, što mi je rijaliti doneo, što sam poverovala u mnoge gluposti. Nije istina da me je bilo ko izbacio, nije istina da Stefan ne zna da sam ja ovde, istina je da je to bio dogovor zajednički, između nas dvoje, kao i dogovor sa njihovim roditeljima, mislili smo da je to najbolje za sve. Ja sam ovde zajedničkom odlukom, dobrom odlukom. Ima onih ludih ljudi, da ih tako nazovem, da imam roditelje i da ih ne viđam, ja ih viđam, moji roditelji su dolaze ovde, to je samo dokaz, što sam ja ovde, da je ovo ozbiljno - ispričala je Jovana o odnosu sa Osmanom.

Međutim, to nije sve, Jovana se u jednom trenutku rasplakala, jer si prisetila teških momenata. Odmah potom prokomentarisali smo sve najburnija dešavanja sa velelepnog imanja, među kojima su odnos Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića i Filipa Cara, ali i da li je nešto rekla Tari Simov pre nego što je ušla u rijaliti ,,Zadruga 5", što bi trebalo da prenese Stefanu. Sve to možete videti u video prilogu koji se nalazi na početku teksta.

Komentari (5)

Loading
Duki

31.10.2021 02:18

Bitno je da si se uvalila u vilu, bogami naradila si se u zadruzi ispirajuci mu mozak.Isplatilo se. Tupavko te nije provalio,srecom. Uzivaj.

Ana

31.10.2021 09:13

Pametna i lepa mlada devojka. Verujem u njihovu ljubav, iskrenost i skromnost.

i luka je 1000 dana jahao

31.10.2021 12:35

ko kobilu pa sto je nije ozenio ... shvatio je da je lija jalova ko kija ... tu bugarsku romkinju s dodatim ic u prezimenu je ona protuva od oca razdevicio i jalovom ucinio jer to je normalno kod te populacije vidite da i taki siba svog avatara ko suprugu ... SECATE SE LIJINIH RECI ''JA MRZIM SVE MUSKARCE ZBOG OCA'' ZASTO LI ZATO STO TUCE MAMU NE NE NE VEC ZATO STO TUCE TEBE ... e omalenim Karicima kod kojih se docepala punog frizidera i kupatila s kadom nece trebati 1000 dana da to shvate i isutiraju ovaj olos u 30 kvadrata gde je sudopera ujedno bila i tus kabina ... taj je redosled uz svo njeno pritiskanje da se ubaci ...